dinsdag 17 maart 2015

Webasto airco caravan

Tot onze grote spijt is de DualComfort caravanairco niet meer leverbaar. De reden is gelegen in het feit dat een aantal essentiële onderdelen niet meer leverbaar zijn en hier ook geen alternatieve onderdelen voor beschikbaar zijn. Een aantal dealers hebben mogelijk nog DualComforts op voorraad.


U kunt met hen contact . Van den Hil klimaatservice levert en installeert o. Deze airco komt in de plaats van de oude.

Alleen afhalen, transport is niet mogelijk Deze. Het zijn weer caravan en camper airco actieweken bij de airco specialist in middelharnis. Kampeerdump is de online kampeerwinkel voor het bestellen van alle online kampeerartikelen. Ik sta op het punt om een airco aan te kopen en ben mijn aan het oriénteren wat voor één. Caravan Koeling en verwarming.


Een aangenaam klimaat in uw caravan realiseren. Dat kunt u aan de DualComfort overlaten. Een koel klimaat tijdens zomerse temperaturen en aangename warmte tijdens koele nachten.

De vervanging voor uw truma gaskachel. De dakairco bestaat het langst en wordt vaak gekozen vanwege de eenvoudige installatie. De grote voordelen van een dakairco zijn het rendement en de besparing van ruimte in het interieur van uw . De DualComfort van Webasto is een alles-in-één oplossing voor koeling en verwarming in de caravan. Freshness within the cargo area.


Efficient and reliable: Tailor-made refrigeration solutions from Webasto allow for transportation at the right temperature. More about mobile refrigeration . De Webasto airtop Evo is een traploze regelende kachel waardoor uw comfort in het schip of camper gewaarborgd wordt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de ingestelde temperatuur. Laat u informeren over de mogelijkheden van de Webasto Airtop EVO 40. Komt gerust langs en ontvang een vrijblijvende . Met meer dan jaar ervaring blinkt Hoogstra Autoschadespecialist uit in het herstel van autoschades.


Vanuit ons nieuwe pand kunnen wij met behulp van zeer . Koelen: Koelkasten en koelboxen voor Campers hebben wij van Dometic, Thetfor Waeco, Webasto ,Campen andere. Autotemp Claasen in Amsterdam staat voor koelen en verwarmen van alle mogelijke voertuigen en machines. Van auto tot vrachtwagen, van caravan tot shovel.


Wij zijn gespecialiseerd in radiateuren, airconditioning en Webasto verwarming. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor gespecialiseerde .

Airco dakunits voor caravans en Campers. Dergelijke systemen bieden u een perfect klimaat zowel bij stilstand als tijdens het rijden. Mooie en goedkope mobiele airco voor thuisgebruik, plaats deze verrijdbare airco in elke ruimte waar u snel een koele omgeving wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts