donderdag 5 maart 2015

Hakron ekokist prijs

De Ekokist van Havebo, oftewel de Ekokist -H is een complete fundering op staal. Dit funderingssysteem is voordelig en tijdsbesparend. De Ekokist is tot wel voordeliger dan traditionele funderingssystemen. Daarnaast is de Ekokist ook nog eens duurzaam.


EkoKist -H - Hakron Nunspeet B. Funderen op stroken (funderen op staal) wordt in de meeste gevallen traditioneel verricht. Het opmetselen van een trasraam op een betonnen strook zorgt echter voor relatief weinig isolatie. Eenvoudig isolerend funderen.


Havebo heeft hiervoor de Ekokist ontwikkeld. Deze bekisting neemt de constructie . Enige funderingskist die voldoet aan het bouwbesluit. De IsoBouw PowerKist is een driedelig systeem met losse bodemplaten en zijwanden, die zijn voorzien van onbreekbare PS-stroken als wapening. Dat maakt ons systeem tot het sterkste in de markt.


Bovendien is de PowerKist beduidend eenvoudiger en sneller te verwerken dan traditionele of U-vormige . Het bedrijf uit Gemert adviseert de bekisting voor woningen die op staal worden gefundeerd. Strokenfundering en trasraam vormen één geheel. Het trasraam gedraagt zich als een balkenfundering en zorgt in de woorden van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts