vrijdag 20 maart 2015

Jimmink loodgieter

Wanneer u een loodgieter , dakdekker, watertechnisch of gastechnisch installateur nodig heeft, staat Jimmink snel bij u . Installatiebedrijf Jimmink b. Bij ons heeft ieder project één eindverantwoordelijke projectleider die het vaste aanspreekpersoon van onze klanten is en alle activiteiten coördineert. Je zou dat ook een relatiebeheerder kunnen noemen. Eén bedrijf, één contactpersoon, dat werkt snel en zeker!

Jimmink Elektrotechniek te Amersfoort (Utrecht) door de rechtbank in Midden-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld Mr. Het insolventienummer van deze zaak is F. De (hoofd)activiteit van Electrotechniek Jimmink B. Deze loodgieter stuurt veel te hoge rekeningen en reageert niet of heel grof op onze bezwaren tegen de rekening. Er zijn veel betere loodgieters en installateurs in Amersfoort, dus laat deze lekker links liggen!


Berichten: 3: Geregistreerd: nov . Omdat met een loodgieter iemand vaak een specialist bedoeld op verschillende gebieden, heeft loodgietersbedrijf Hek en van Loon haar verschillende loodgieter specialisaties apart beschreven.

Jimmink bv Biedt oplossingen op het gebied van installatietechniek. Jimmink is een familiebedrijf dat van vader op zoon werd doorgegeven. Net als mijn vader voor mij, neem ook ik alleen mensen aan die net zo van hun vak houden als ik. Ik ben trots op mijn ploeg bevlogen, hardwerkende en betrouwbare vaklui. Bekijk hier een lijst met onze beste sanitair installateurs in Stoutenburg Noord en omgeving beoordeeld door StarOfService gemeenschap van Amersfoort - Utrecht.


Een vriend van mij heeft laatst een klusje laten doen door installatiebureau Jimmink uit Amersfoort. De vraag kan niet meer . Altijd een loodgieter (met spoed) beschikbaar in Amersfoort. Check reviews en tarieven. Regel direct online een afspraak wanneer het jou uitkomt.


Loodgieter of loodgietersbedrijf in Amersfoort? De Vakman Remco Bandringa. Adres, recensies, telefoonnummer en openingstijden. De meest volledige site met ruim 66.


Door onze ruime ervaring in verbouwingen en aanpassingen kunnen wij altijd de passende oplossing vinden om comfortverbetering te realiseren in een bestaande woonsituatie of aanpassing van een nieuwe woning. George Jimmink Julianadorp BV. Trefwoorden: Leggen van rioleringen, buizen en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts