woensdag 18 maart 2015

Azeztuliet hanger

Azeztuliet : uitgebreide informatie over o. Hangers van azeztuliet , een bijzondere bergkristal. De steen kan krachtig werken. Steen van Liefde, Transformatie en Bevrijding.


Het heeft een hele mooie vibratie en er wordt gezegd dat de mensen dit gebruiken om in contact te komen met wezens in een andere dimensies.

Engelensteen (Engelen van de Azez) Voor ons is dit de meest “ontwikkelde” de meest “energetisch krachtige” steensoort. Het versterkt alle soorten van energetische werking engenezingsprocessen. Tegelijkertijd kan dit dus . Voeg toe aan winkelwagen.


Voor azeztuliet hanger shop je op Etsy, dé plek om je creativiteit de vrije loop te laten door het kopen en verkopen van handgemaakte en vintage producten. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor kristalhangers aanbied. De hangers zijn exclusief ketting.


De kettingkjes zijn los te bestellen.

Ook kan ik als je zelf een hanger, ring o. A hanger weegt gram prijs: euro. Helpt oude patronen te doorbreken. Laat je één worden met jezelf. Reinigt emotioneel, brengt je naar een hoger bewustzijn. Voor gevorderde spirituele mensen.


Zware steen, het is een spiegel, laat je zien wat je niet wil zien. Opent je hart als je dat . De zuivere spirituele vibraties zijn zeer krachtig en deze steen is. Bergkristal edelsteen hanger crackle paars (gekleurd). Agaat mos edelsteen hanger.


SATAYALOKA HIMALAYA AZEZTULIET - GELE AZEZTULIET. Alle hangers worden voorgesorteerd op kwaliteit. Zo heeft u de garantie dat u altijd een kwalitatief product koopt.


Echter, omdat het voor ons onmogelijk is om alle hangertjes en stenen bij iedere verkoop opnieuw te fotograferen, verschillen de geleverde producten altijd een beetje van het afgebeelde . Het kristal is altijd zeldzaam, lichtdragend en kent een ongekend hoge frequentie.

Zijn zuivere vibratie is een van de meest verfijnde in het mineralen rijk. De afmeting van de steen is ongeveer mm bij mm. Dit is de winkel vol spirituele artikelen. Elke maand groeit het groter en groter met de verkoop van nieuwe en 2e hands spirituele en new age spulletjes voor een aangename prijs.


Ik wens u veel winkel plezier! Deze actie wordt mede mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts