vrijdag 6 maart 2015

Morso belgie

De Morso houtkachels bezitten een hoogwaardige kwaliteit aangeboden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. GRATIS VERZENDING MORSO KACHELS IN NEDERLAND EN BELGIE (m.u.v. de Waddeneilanden). De vermelde prijzen zijn adviesprijzen, vraag een offerte aan voor uw gewenste kachel.


België en het Groot-Hertogdom Luxemburg, gespecialiseerd in de verkoop en installatie Scandinavische houtkachels en inbouwkachels. Contura, Hwam, Morso , Rais en ng zijn de verschillende topmerken waarvoor u zich op hun expertise kan beroepen.

Morsø staat al meer dan 1jaar bekend als de Deense fabrikant van gietijzeren houtkachels. Bij Morsø zijn ze immers al jaren gespecialiseerd in het onderzoeken en verfijnen van de kunst van de fabricage van fraaie en functionele gietijzeren kachels, onder andere met behulp van bekende designers als Sigvard . STEEDS NIEUW AANBOD OP WEBSITE alles uit stock en gratis geleverd en heel België. VRAAG NIET HOE HET KAN MAAR PROFITEER ERVAN!


Morso is al meer dan 1jaar dé referentie als het om gietijzeren houtkachels gaat. En dat is niet voor niets. Morso is namelijk al generaties lang het summum van een Deense kachel.


Morso kachels en houtkachels treft u aan bij HaardenStore.

Bekijk de kachel en houtkachel collectie van Morso online en bezoek onze showroom. Cocotte MORSO met deksel 205x90mm - 7l. Weinigen kennen gietijzeren beter dan Morsø. Morsø is bij uitstek de specialist in de fabricage van gietijzeren houtkachels.


De unieke combinatie van prachtig design en kachels van de hoogste kwaliteit maken deze Deens houtkachels zeer gewild. Op oktober houdt het een infoavond voor hun klanten over de Belgische normen met betrekking tot uitstoot van COen fijn stof. Niet tevreden of past een onderdeel niet? Binnen dagen kunt u uw bestelde artikelen retourneren.


Vraag direct de scherpste prijs aan bij de Haardenexpert! Installatie door heel Nederland. Morso heeft dit jaar twee sets van pizza ovens samengesteld. Spaar veel geld uit dankzij deze Morso Forno Garden set. Alle advertenties van van der Wielen Kachels B. Bekijk het aanbod van van der Wielen Kachels B. De Morsø Forno is een multifunctionele buitenhaard die zeer geschikt is voor op uw eigen terras!


Het is niet voor niets dat de Morsø Forno ook wel bekend als de pizza oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts