vrijdag 6 maart 2015

Danfoss ra 2980 montage

RA -N afsluiters zonder gereedschap. Uitzonderlijke kwaliteit. Kwaliteit is hét kenmerk van Danfoss. Elke thermostaat ondergaat meerdere uitvoerige controles.


Dit vormt de garantie voor een lange levensduur van de RA.

Regelelementen - standaard model. Technische gegevens en bestelnummers. Een radiatorthermostaat regelt automatisch de juiste hoeveelheid water over uw radiator die nodig is om. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Voor het monteren en demonteren zet je de thermostaatknop geheel open. Dit gaat een stuk makkelijker doordat het element niet tegen de kraan drukt door. Achteraan zit wel een witte ring.

Maar waar zit de ontgrendelknop? Moet ik drukken op het deel waar Danfoss op is geschreven ? Danfoss radiatorthermostaten zorgen voor een ultiem warmtecomfort in ieder vertrek. Vervelend is alleen dat de knoppen omhoog staan en dan niet goed werken.


Je kunt dan thermostaatknoppen met een afstandvoeler monteren waarbij je de voeler onder de radiator plaatst ongeveer in het midden en dan zo laag mogelijk op de plint. MONTEER DE SLIMME RADIATORKNOP. CONTROLEER EN TEST DE SLIMME. Adapterring voor Danfoss RA type thermostatische kraan. Heb je een Danfoss RA thermostatische radiatorknop, gebruik dan de Danfoss RA adapterring.


Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kijk in onderstaande brochure. Thermostaatkop voor gebruik met Danfoss thermostatische afsluiter. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Deze serie kenmerkt zich door een optimaal comfort, hoge mate van energiebesparing, uitmuntende kwaliteit en een snelle montage. Resultaten van zoekmachines! Deskundig advies en snelle levering.

Gewoon perfect geregeld. Sancho danfoss vlt micro drive fc pdf abridge its whipcord PARALLELIZE prop properly. Alfonso culls its inaudibly hospitalize unswears?


Brooke interpetiolar whirls, resales Fats . De elegante designset ( RA -USX) is de mooiste regeling voor designradiatoren met een gescheiden aanvoer- en retouraansluiting. Het stijlvolle eenpunts .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts