woensdag 25 maart 2015

Carrier airco bedieningspaneel

Afstandbedieningspaneel. Afbeelden van de gekozen functies (display). Alarmlampjes en regeling op de. Carrier aircon— ditioner optimaal kunt gebruiken.


De unit kan worden geregeld door een infrarood afstandbediening, door de Carrier. Room Controller” of door de “Zone Manager”.

De bedieningsinstructies voor de infrarood afstandbediening zijn in deze handleiding opgenomen. Zie voor montage-instructies voor de buiten-unit en de binnen-unit de betreffende. Op de unit mogen geen bakken met vloeistof of voorwerpen. Functies: Verwarming (rode lampje 5).


Koelen (groene lampje 6). Als de regeling op automatisch bedrijf staat gaat het rode of het groene lampje branden. Gaat weg ivm niet gebruiken door vaste airco. Ook te gebruiken als ventilator.

Ik heb een carrier mobiele airco gekocht 2de hands. Maar ik heb gemerkt dat de waterbak leeg blijft. Ik heb het slangetje al door geblazen om te kijken of er misschien kalk in zat. Waar blijft dan het water? Wat zou ik zelf kunnen doen?


Er zit geen ontvochtigings knop op) en heb geen idee of ik hem . United Technologies Corp. Het krachtige, intuïtieve bedieningspaneel en de . See what people are saying and join the conversation. Categorie Airco bedieningspanelen van veiling BKS Bours Klimaatservice B. Den Bosch op BVA Auctions. Dit model is standaard voorzien van: Infrarood bediening.


De Lucht-Water warmtepomp gebruikt voornamelijk buitenlucht voor het verwarmen van uw woning. Deze bron van duurzame energie verlaagt het totale energieverbruik en beperkt de uitstoot van CO2. Het principe van een warmtepomp is heel eenvoudig.


De 30GH is stan- daard voorzien de nieuwe. Pro-Dialog Plus regeling.

Het geheel samengebouwd in een . Bus Airconditioning Bedieningspaneel gebruik indirecte manier om controle airconditioner, bereiken airconditioning verschillende functies panel. Originele bus airconditioner bedieningspaneel voor een carrier sutrak bus is een van de meest Uitgebreide bus ac Elektrische Controle Apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts