maandag 9 maart 2015

Kleine wolf zoover

Wees dan goed voorbereid! Een plek waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen en . Our facilities include an indoor pool, a heated. Er is een jeugdhonk met een hightech gametoestel.


Uw hond mag gezellig mee. Met Hemelvaart voor het eerst op deze camping geweest.

Echt wat een paradijs voor de kinderen hier! Alles is tip-top verzorg ontzettend veel faciliteiten voor de kinderen. Mooie en grote plekken, vriendelijk en behulpzaam personeel.


Het sanitair was altijd schoon. Bij de Wolventuin kon je heerlijk eten. Vooral de kindvriendelijkheid en de staat . Kleine Wolf krijgt Zoover Award.


We hebben de Zoover Award gewonnen en zijn daarmee een van de best scorende campings.

Jullie gaven ons gemiddeld een ,en we zijn ontzettend blij met deze hoge waardering! Zoover is een onafhankelijke site waar gasten hun vakantiebelevenis middels een review kunnen delen met anderen. De winnaar zal deze week tijdens de vakantiebeurs in Utrecht . Aldus enkele reviews via de website Zoover. Weersverwachting tot dagen vooruit voor Ommen. En ik heb wel oop zoover gekeken, maar dan kun je niet selecteren op bijv.


ForuWij twijfelen tussen De kleine wolf of het stoetenslagh. Camping de kleine wolf , echt super leuk. Welke is leuker voor de jeug en 1 in de laatste weken van augustus?


Nu zijn de meningen op Zoover voor de kleine wolf positiever als voor het stoetenslagh. Wie heeft er ervaring met be. Uitreiking Kids Vakantietip prijs. Winnaars De meest populaire kindervakantie landen en winnaars van het Kids VakantieTip! Duitsland: Vakantiepark Center Parcs Bispinger Heide.


De Wolfskuil biedt prachtige groepsaccommodaties voor groepen vanaf personen. In het bos bij Ommen de ideale locatie voor een gezellig verblijf. ANWB erkende campings in Europa!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts