dinsdag 24 maart 2015

Nefit easy connect handleiding

Haal het product niet uit elkaar. Vermijd hoge temperaturen, vocht en een stoffige omge- ving. Voorkom kortsluiting of beschadiging van het product. Schakel de netspanning van het cv-toestel uit, voordat met de installatie wordt begonnen. Gebruik uitsluitend de meegeleverde voeding.


Afstandbedienbare thermostaat.

Belangrijk: bewaar deze handleiding bij de ModuLine Easy met hetzelfde serienummer. Een benaderingssensor detecteert de aanwezigheid van een voorwerp voor het touchscreen. Het touchscreen licht hierdoor op. Nefit Easy connect adapter. Als er geen voorwerp meer wordt gedetecteer zal . Stap voor stap wordt u begeleid.


Een stijlvolle thermostaat die. Voorwaarde is dat uw toestel voorzien is van OpenTherm.

Dat is het geval voor de meeste cv-ketels die jonger zijn dan jaar. Raadpleeg de handleiding van uw toestel of de website van de fabrikant om te zien of uw cv-ketel voorzien is . Thermostaatkabel doorknippen, draadjes bevestigen volgens de aanwijzingen op de adapter, aansluiten op het electriciteitsnet en gaan met die banaan. Volgens de handleiding is de communicatie naar de thermostaat dan kortgesloten.


Ik heb het uitgeschakel een tijd gewacht, en dan terug opnieuw alles aangezet maar het bleef nu ineens rood. De server waarnaartoe de thermostaat connect ligt vaker op storing dan dat de NS treinen laat uitvallen. Tevens is de gebruikers handleiding meer een installatie instructie.


Ik hoor graag wat wijs heid is,. Sluit de componenten aan op de betreffende stekker van de aansluit- strook. Ik heb sinds vanmiddag een nefit easy slimme thermostaat, die verbonden is via wifi. UPC - IPvDual Stack Lite - Ziggo Connect Box versie Compal.


Met de slimme easy connect adapter kunt u de nefit easy. Te koop aangeboden: nefit klokthermostaat moduline inclusief bevestiging en bedieningshandleiding. In de meeste gevallen bespaar je direct energie door geavanceerde detectie en inzicht in warmteverbruik.


Laatste antwoord van jochem van rijs dagen geleden. Integratie met Apples Homekit. Gepost door Kodjo Kouwenhoven, jaar geleden ,. Bestel nu, Morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts