woensdag 4 maart 2015

Hemmemaweg 22 st annaparochie

Het adres van deze woning is Hemmemaweg te St. Het pand heeft een oppervlakte van 230m² en een perceeloppervlakte van 800m² en heeft kamers (slaapkamers). De laatst bekende vraagprijs betreft € 439. Vakantiehuis in Friesland.


Op mini camping De Blikvaart staan twee vakantiewoningen.

Ideaal voor één of meerdere overnachtingen, als u bijvoorbeeld een wandeltocht of fietstocht door Friesland maakt. Maar ook fijn als u wel op een camping wilt verblijven maar geen eigen kampeermiddelen heeft. Er is een 5- en een 6- . BedrijfsnaaLED`s Vision BV Dit is mijn bedrijf!


Gemeente: Gemeente het Bildt. Bekijk alle huizen te koop in St. Ontvangen melding Activiteitenbesluit Hemmemaweg te St.

Een melding op grond van het Activiteitenbesluit voor het veranderen van het bedrijf met de uitbreiding . Omschrijving: Het uitbreiden van de huidige bedrijfsloods aan de zuidzijde. De camping heeft plaatsen met afbakening, zonder schaduw en. Openingstijden De Nationale Politie Hemmemaweg in St.


Rubriek: Videofaciliteiten en - producties. Annaparochie , alle De Nationale Politie openingstijden en koopavonden in St. Zoek op telefoon nummer of postcode naar naam en adres. Daarnaast is er een fotoreportage te zien op een beamer.


Jaap Middelkoop toont wat er met schapenvacht gebeurd. Vacatures bij Faber Audiovisueel in St. Werken bij Faber Audiovisueel solliciteer direct online op vacatures. Map DataImage may be subject to copyright. Locatie op de kaart, telefoon, openingstijden, beoordelingen.


Telefoonnummer: Toon telefoonnummer. Deze vestiging is op dit moment gesloten. Zoekresultaat: Faber Audiovisueel Bv Provincie Friesland.

De accommodatie heeft slaapkamers, badkamers, een grote leefruimte met keuken en is geschikt voor tot personen. U kunt tijdens uw verblijf heerlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts