dinsdag 4 augustus 2015

Mitsubishi ecodan prijslijst

Ecodan 11kW met combi boiler, ZC112Y. L boiler voor warmtepomp. Om deze pagina te zien moet u zich aanmelden. Fossiele brandstoffen zijn duur. En duurzaamheid wint aan be lang.


Als globale marktleider in duurzame technologie voorziet.

Mitsubishi Electric in tal van oplossingen om gebouwen te koelen, te ventileren, te verwarmen en te controleren. Geschikt voor een ruimte tot m3. KW Mitsubishi airconditioner binnendeel MSZ-SF15VE.


Wat zouden jullie kiezen? Daikin: Voordeel: COP van 3. Mitsubishi : Voordeel: Volledig . Nadeel: Volledig vermogen van 2°C en hoger. Qua prijs lijkt het redelijk uit te kunnen.

Deze heb ik gecombineerd met PV op het dak. Geen andere lucht-water warmtepomp werkt zo economisch zelfs op koude winterdagen. Bij uiterst lage temperaturen d. C, blijft een monovalente configuratie altijd mogelijk. Het vermogen bepaalt de kostprijs.


Voor een renovatie loopt het vermogen op van tot kW. Daardoor ligt ook de prijs hoger: tussen de 7. De warmtevragen zijn groter in oude woningen. En liggen verder uit elkaar.


Een grote open bebouwing . Het monobloc-systeem zorgt voor een aanzienlijke vereenvoudiging. Het systeem kan hierdoor zonder enkel voorbehoud toegepast worden als hoofdverwarming en is natuurlijk ook geschikt voor comfortkoeling. Bijkomend voordeel is dat de COuitstoot en het . Zubadan Revolutionaire warmtepomp techniek. We have many A-Z keywords for this term. Helaas hangt de COP van een warmtepomp samen met de prijs van het apparaat en het afgifte systeem.


Veel van de technologieën die.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts