woensdag 5 augustus 2015

Auto stinkt naar hond

Last van een stinkende auto ? De auto was goed gereinig zag er van binnen schoon uit. Weet iemand hoe ik deze geur van verwijderen? Heb een tweedehands autootje gekocht maar deze stinkt naar natte hond , ook zit de hele bekleding vol met honden haren, het probleem is dat ik hier.


Help mijn auto stinkt naar natte hond. Nu het herfstweer is ingetreden zitten we vaak op de terug weg met natte kleren en natte hond in de wagen.

Probleem is ik heb geen garage of privé oprit. Wat doen jullie om je huis niet naar hond te laten. Natuurlijke middelen tegen hondengeur op hond.


De auto heeft echter een storende hondengeur in het interieur. Het klink vreem maar het werkt echt: Strooi een pak koffie door je hele auto heen, over de bekleding, matten etc. Laat de auto een week staan met. En geloof me, dat beest van mij dat stinkt :) . Heeft iemand succesvol de geur van een hond uit zijn auto verwijderd?


Gewoon een schaaltje koffie in je auto leggen, dan is de geur zo weg!

Dit geldt trouwens ook voor rokers hoor maar een hond stinkt (ruikt) nou eenmaal niets aan te doen tenzij ramen open en gas geven anders geen hond. Hoe krijg je vieze luchtjes uit de auto ? InShared geeft tips om een stinkende auto weer fris te laten ruiken. Dit kun je doen tegen de geur van sigarettenrook, natte hond en een muffe airco.


Heb je een stinkende kamer omdat je hond stinkt ? Ik had precies hetzelfde probleem en zal je vertellen hoe ik dit probleem – na een ellenlange zoektocht – heb opgelost met een heel . Dus ik vind het nogal stinken. Ik denk dat het met een paar weken wel weg is. Mijn auto rook in het begin naar hond , . Wat is een goed middel, of een goede manier om een auto van binnen weer een beetje fatsoenlijk te laten ruiken? In de nieuwe aanwinst stinkt het nog steeds naar natte hond of iets dergelijks.


Niet aankomen met geurboompjes of iets dergelijk, dat meurt ook. Het moet gewoon weer een beetje naar auto. Alleen jammer dat hij iedere stinkende waterpoel induikt die jullie onderweg tegen komen.


En als jullie samen terug rijden, doet die geur van natte hond in uw auto de frisse boslucht snel vergeten. Nog vervelender wordt het als de auto nog steeds stinkt als u de volgende . Je kunt het overal gebruiken: op de meubels, de manden, de tapijten, in de auto. Net een auto gekocht die vroeger ooit van een hondenliefhebber of een hondenslager is geweest, in ieder geval kan Robijn Fresh en nog wat van die middelen de strijd niet winnen.

En dan afgezien van de auto in de hens zetten, dat werkt ook ja. Anders stinkt je otoo naar de eerste remactie naar azijn. Durft u uw auto niet meer in omdat íe zo stinkt …? Sommige mensen leven echt in hun auto en dat het op die paar mauto , écht kan gaan stinken mag duidelijk zijn.


Het hoeft natuurlijk niet uw schuld te zijn. Misschien kon uw kind de lunch niet binnenhouden of geeft de hond zijn eigen specifieke geur aan . Als je de hondengeur in je auto wilt neutraliseren zet dan enkele dagen lang een kopje met gemalen filterkoffie in je auto. Azijn Schaaltje azijn werkt ook goed tegen stinkende geuren door honden in de auto. Geurolie Zet een paar lavendelstruikjes en kruidenpotjes in huis.


Ook een schoteltje badolie . Vaak zit aan de bovenkant van het bakje een stukje metaal welke je naar boven kunt drukken om zo vervolgens de asbak te verwijderen. Het asbak moet worden afgewassen om de geuren te elimineren. Je zult verbaasd zijn hoe er een asbak kan stinken.


Was deze in de keuken af met afwasmiddel. Stofzuig je auto regelmatig grondig. Doe dit met de kleinste stofzuigmond op de stoelen en de achterbank. Als je een stofzuiger hebt met een roterende borstel gaat het verwijderen van honden haren uit de bekleding nog beter. Ligt de hond op een deken of mat stofzuig die dan ook regelmatig.


Daarnaast moet je de deken . Vochtvreter in de auto leggen helpt in ieder geval. En kijken of er ergens water naar binnen lekt. Voorheen: Saab 9-Sport Sedan 1. Hoe komt dat eigenlijk en wat kunnen we er tegen doen?


Indien men maximaal van de airco installatie wil profiteren, is het zaak het instructieboekje eens aandachtig door te lezen. Als u die tips goed opvolgt zult u vanzelf merken dat de airco meer voordelen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts