donderdag 6 augustus 2015

Duratech 14+ prijs

Zeer goede staat zwembad van 50mwas 36graden erdoor tot eind sept. Verwarmingscapaciteit, kW, 11. Opgenomen vermogen, kW, 4. Nominaal verbruik, A, 190.


Eenvoudig aan te sluiten en zonder ingewikkelde aansluitingen. Een perfecte warmtepomp voor de grotere opzetzwembaden.

Heeft er iemand ook zulk . Warmtepomp met titanium warmtewisselaar en microprocessor. Duratech Dura 1 KW 230V. De warmtepomp wordt gebruikt voor het verwarmen van het zwembad. Het rendement is bijzonder hoog, de opgenomen elektrische energie wordt door middel van een compressor en een koelsysteem omgezet in een veelvoud aan warmte energie, precies andersom als bij een koelsysteem . Gratis thuisbezorg dus geen verborgen kosten!


Wij bieden kwaliteit tegen de laagste prijs. De DURA warmtepomp dient verplicht buiten geïnstalleerd te worden en kan het zwembad verwarmen van mei tot oktober. Geschikt voor baden tot m³.

Een overzicht van de installateurs warmtepompen in en rond Poederlee. Via Offrea warmtepompen kan u een gedetaileerde offerteaanvraag opstellen en versturen naar meerdere installateurs warmtepompen in Poederlee. Compressor, werkdagen.


Heat exchanger, werkdagen. Wire cover, werkdagen. Motor bracket, werkdagen. Timer Relay, werkdagen. Alternatieven voor Intex Nutty Chocolate Donut zwemband (1cm). Voor 16:bestel morgen in huis.


Zelfs voor deze prijs is deze Energyline E-Eco, uitgerust . De Energyline E-Eco heeft een sterke PP kunststof kast, dus geen last van roesten en eenvoudig schoon te maken. Alles voor je sport vind je op Marktplaats. Ook kites, kiteboards en trapezes worden aangeboden en gezocht.


Kitesurf artikelen kopen of verkopen doe je via Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts