woensdag 5 augustus 2015

Wigwam deluxe slagharen ervaringen

Missouri, huisjes direct aan het park. Nevada deluxe , met vaatwasser en jacuzzi. Yellowstone, zeer centraal gelegen!


Cowboy cottage, slaapplaatsen op slaapkamer, – Hacienda, vrolijk gekleurde . Wees dan goed voorbereid! Howdy Caatje, bedankt voor het delen van je ervaringen en delen van je feedback.

Hopelijk zal jullie volgende verblijf bij . Hallo Petra, bedankt voor het delen van je ervaring ! Leuk om te lezen dat jullie hebben genoten van jullie verblijf in de Wigwam Deluxe , het bezoek aan het attractiepark en Aqua Mexicana. Hier lees je mijn ervaring. Tips (ook over De wigwamwereld bestaat inderdaad uit lange rijen wigwams naast elkaar (in totaal volgens mij 1tenten!), maar als je er bent doet het heel anders aan. Na alle slechte ervaringen waren wij als de dood dat slagharen straks geld van onze rekening afschrijft omdat het inventaris niet klopt.


Helaas krijgen wij te horen dat zij . Wie heeft er wel eens een weekend of midweek in een huisje op pretpark slagharen gezeten?

Wij willen dat in het najaar gaan doen maar willen wat ervaring horen. Ik heb geen ervaring met huisjes, maar dat kan nooit slechter zijn als de wigwam en dat was al erg leuk! Zou je het aanraden aan vrienden en kennissen?


Ben je al eens in een Wigwam tent geweest? Deel je ervaringen met andere bezoekers. Plaats hieronder snel en simpel je reactie . Wigwam Deluxe Gezin met kinderen vanaf jaar.


Slagharen en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Kwaliteit accommodatie: 6. Schoonmaak accommodatie: 6. Alles was aanwezig wat je nodig heb. Was lekker warm bij aankomst ook de douche was heerlijk warm water. Het vuurwerk en de licht parade vondt de kleine super. De kleine vindt Randy en Rosie geweldig.


En ja het zwembad was te koud te koud . Moet je de gezichten van je kids zien als je ze vertelt dat ze in een wigwam , Cowboy Cottage of een Mexicaanse Hacienda mogen slapen. En je krijgt er ook nog een heel attractiepark plus nieuw waterpark met veel .

Vergeet uw korting niet! Slapen in de WigWam Deluxe is een leuke en bijzondere ervaring , het is ook nog. Het beste kunt u wel voor een aanbieding . Speciale weeken midweek. Na terugkomst hebben zij . Je hebt onbeperkt toegang tot alle faciliteiten van het attractiepark. De prijs, die bepaal je zelf!


Ook wij zouden graag dit nog een keer opnieuw willen . Blijf slapen als een heuse indiaan in een Wigwam Deluxe met het attractiepark op pijl en boog afstand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts