vrijdag 14 augustus 2015

Ventilator macbook pro blijft draaien

Nadat u een iMac aansluit op een stopcontact en deze inschakelt, maken de ventilatoren veel lawaai en draaien ze op volle snelheid. In dit geval kunt u het probleem wellicht niet oplossen door de iMac uit te schakelen en opnieuw in te schakelen. Als het apparaat intensieve taken aan het verwerken is, zoals het comprimeren van een HD-video, het afspelen van een game met zware grafische componenten of het indexeren van de harde schijf met Spotlight na het migreren van gegevens, draaien de ventilatoren sneller om een extra luchtstroom te . Hij blijft blazen en trekt snel de accu leeg.


Iemand hier ook ervaring mee?

Koeling: De ventilatoren van je Mac blijven constant op hoge snelheid draaien terwijl je maar weinig CPU gebruikt. Macbook Pro blaast de hele dag door. Mac, Mac Pro , Mac Mini:. De ventilator van mijn MacBook slaat de laatste tijd al vrij snel aan als ik de computer aan heb gezet en blijft door draaien op volle toeren. Wat voor een Mac mini is het precies?


Als je dat niet weet kun je het serienummer . Apple heeft een firmware-update voor de Retina-modellen van de MacBook Pro uitgebracht.

De update zou het probleem oplossen waarbij de ventilators op maximale snelheid gaan draaien terwijl de cpu nauwelijks belast wordt en er geen temperatuurstijging plaatsvindt. Wat me opviel is dat in iStat Pro , wanneer het probleem zich voordoet, alleen nog de harddisk sensor te zien is. Alle andere sensoren en de fans zijn niet zichtbaar, zoals wanneer de computer normaal draait. Ik kan hem natuurlijk laten ophalen (heb AppleCare ) maar omdat het probleem zich niet. De MacBook Pro heeft twee ventilatoren aan de achterkant van de computer.


Mac zodat deze koeler blijft. Methoden:Het wissen van je MacBook Pro en alles opnieuw installeren ( Factory Reset)De systeeminstellingen resetten (PRAM)Het resetten van de batterij (SMC)Simpele herstartfuncties. De ventilatoren draaien snel en maken veel lawaai terwijl de computer niet heet aanvoelt en er voldoende luchtcirculatie is. Tevens kan het zijn dat de ventilator verstopt is met stof.


Stof blokkeert de luchttoevoer van en naar de onderdelen die gekoeld moeten worden, wat ervoor zorgt dat het koelen niet meer efficiënt gebeurt. Hierdoor moet de ventilator harder draaien om dezelfde koeling te leveren. Herkennen oorzaken is de eerste stap als je ventilator draait constant en luid. Toen ik op internet begon te zoeken naar of en hoe ik de ventilator evt.


Hun probleem was (nog) niet de stoffige ventilator maar een . UgxSmdIwvsQ This video shows a detailed. OMG, een MAC PC discussie.

Dit artikel is te veel eer. Bij het aan doen van de laptop springt de systeem lampje een paar seconden aan, die gaat vervolgens weer uit net zoals de dvd lichtjes en de ventilator draait ook even. Het scherm geeft dus GEEN licht, blijft compleet zwart.


Daarna gebuert er niks meer, net of die uitstaat. Piepjes hoor ik trouwens ook niet. De iMac van mij is in elk geval echt muisstil en zelfs nu met dat warme weer blijft de cpu nog steeds zo rond de graden zonder dat je de fan echt hoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts