woensdag 19 augustus 2015

Nefit trendline resetten

Het cv-toestel is aan de voorzijde voorzien van een bedieningspaneel met de volgende elementen: ) Service Connector. De Service Connector is bedoeld voor de installateur om de toestelstatus uit te kunnen lezen. Bij een knipperend display moet het cv-toestel . Toelichting bij de symbolen en veiligheidsaanwijzingen.


Gebruikersinstructie hr-toestel.

Nefit staat voor zekerheid. Of stel een vraag aan een andere. Hij geeft geen storingscode. Hoog Rendement cv-toestel. Het komt ook voor dat een toestel geen resetknop heeft.


In dit geval is resetten mogelijk door de stroomtoevoer tijdelijk te onderbreken. Haal de stekker uit het stopcontact en plaats deze na seconden weer terug.

Probeer het toestel vervolgens te herstarten. Het gaat om de volgende ketel. Maar ik weet niet of resetten wel werkt als de ketel inprincipe goed werkt. Of althans als hij dat denkt. Algemene veiligheidsinstructies.


Deze installatie-instructie is bedoeld voor installateurs van gas- en wa- terinstallaties, cv- en elektrotechniek. Lees de installatie-instructies (cv-toestel, regelaar enz.) voor de in- stallatie. Houd de veiligheids- en waarschuwingsinstructies aan. De nieuwste generatie HR-ketels met een compact formaat!


Deze wordt de laatste tijd een beetje minder betrouwbaar. De afgelopen weken heb ik hem twee keer moeten resetten omdat hij in storing stond. Na de reset start hij weer op en draait hij . Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over nefit in de categorie Verwarmingsbedrijven. HandleidingKwijt is dé site voor het vinden van een handleiding, gebruiksaanwijzing of bouwtekening.


Dan gaan we gratis voor u op zoek!

Afstandbedienbare thermostaat. Belangrijk: bewaar deze handleiding bij de ModuLine Easy met hetzelfde serienummer. Na een spanningonderbreking.


De ModuLine kamerthermostaat geeft tijdig een waterbijvulmelding. Met de handige snelvulunit (optie) is water bijvullen net zo gemakkelijk als een kraan open draaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts