dinsdag 4 augustus 2015

Vochtwering muren

Onze methode en producten zijn als beste getest door TU Delft en Stichting bouw en research ! Vochtige muren is niet een kwestie van een likje verf of een nieuw behang. Veelal komt het vocht vanaf de buitengevel en soms vanuit de vloer. Er zijn verschillende behandelingsmethode. Dan is het tijd voor vochtwering.


Het impregneren van muren tegen doorslaand vocht is een uitstekende methode.

Gratis inspectie en offerte. Muren impregneren is ook vakwerk. Protect Vochtwering - Vochtbestrijding van vocht in huis Meer dan jaar Bouwtechnische Vakkennis. Effectief en duurzaam vochtproblemen in muren oplossen. Preventieve en herstellende behandeling van muren die onderhevig zijn aan opstijgend vocht.


Bruikbaar in elke niet ingegraven muur in baksteen (hol of vol), steen, … De harsen verspreiden zich in de kern van de vochtige muur en bij contact met koozuurgas treedt er een spontane polymerisatie op . Veel huizen hebben hier last van. Schimmel op muren , loslatend behang, laminaat dat bol staat, een vieze lucht. Signalen voor vochtproblemen.

Niet gezond en schadelijk voor uw huis. Deze oplossingen voor vochtwering zijn vaak . Kort na de bouw beginnen gevels aangetast te worden door de agressieve werking van regen, vorst, vervuiling en mossen. De vochtwering van gevels belet op een duurzame wijze de indringing van regenwater in de muren , zonder het ademende vermogen eran te tasten.


Hydrotec, jaar ervaring in behandeling van . Wat is optrekkend vocht? Optrekkend vocht is één van de meest voorkomende zaken waar onze vochtbestrijding en vochtwering professionals mee krijgen te maken. Optrekkend water slaat over het algemeen op grondwater dat via de fundamenten van de muren omhoog trekt. Meestal komt het voor bij oudere woningen . Vochtwering is het tegenhouden of reguleren van optrekkend vocht of andere lekkages in wanden en vloeren. Wanneer wordt vochtwering toegepast?


Het vestigt zich gestaag in de muren en brengt een hoop ellende met zich mee. Prevent Vochtwering helpt u graag bij vocht in muren. Onze oplossingen werken en dan behoort vocht tot het verleden. Is het parket bol gaan staan, dan is er een andere oorzaak voor de vochtoverlast dan wanneer de verf van de muren bladert.


Een vochtspecialist kan op basis van de door u verstrekte gegevens bepalen welke methode voor vochtbestrijding of vochtwering we moeten inzetten. Na het invullen van het contactformulier krijgt u. Benieuwd naar de prijzen?

Wij zijn een netwerk van bedrijven gespecialiseerd in vochtbestrijding en vochtwering. Veelvoorkomende vochtproblemen zijn het ontstaan van vochtplekken, vochtige muren , schimmel en houtrot. Als vochtwering geen optie meer is, dan is het bij de vochtbestrijding niet alleen.


Ziet u kleine vochtplekken op de muur ? Samen kunt u kijken naar de mogelijkheden voor het oplossen van de vochtproblemen. Andere problemen die kunnen optreden naast vochtplekken zijn beschadigingen aan de muren , . Een huis heeft eigenlijk altijd natte voeten: het staat immers op de aarde en die slorpt water op bij elke regenbui. Het metselwerk moet dus goed worden bescherm zodat het niet al te vochtig wordt. Teveel vochtigheid in muren en ruimtes kan immers gevaarlijk zijn voor het gebouw en de mensen die erin wonen.


Home Vochtwering in muren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts