donderdag 20 augustus 2015

Krukken lenen assen

Assen , Europaweg-Zuid ma. Wilhelmina Ziekenhuis, en 13. Barnevel Pastoor Gowthorpestraat 2 ma. Bekijk het adres, openingstijden en meer!


Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland.

Of het nu gaat om advies, lenen , huren of kopen: bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen. Wanneer u een hulpmiddel wilt huren kan dat in een van onze winkels of uitleenpunten. Maar u kunt dit ook eenvoudig zelf online regelen. Bezoek onze webshop of een van ruim Medipoint winkels.


Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Bij Medipoint kunt u terecht voor het gratis lenen van hulpmiddelen met een maximale uitleentermijn van weken. Bij de locaties van het Hulpmiddelencentrum kunt u ook elleboogkrukken huren.


Bij Icarekunt u deze hulpmiddelen lenen , met of zonder indicatie.

Op de website van Icare kunt u lezen wanneer een indicatie nodig is. Borger – Hoofdstraat 57. Tegen aantrekkelijke tarieven zijn artikelen te huur zoals een paar krukken , rollator of looprekje. De uitleenpunten zijn in elk geval . Tijdelijk een hulpmiddel nodig?


Na een medische ingreep, blessure of bij ziekte heeft u soms tijdelijk een hulpmiddel nodig. Bent u bij één van de volgende . Voor de tijdelijke uitleen van hulpmiddelen (via uitleenpunten en winkels) en de verkoop van . De korting geldt onder andere voor het huren van een rollator, krukken of wandelstok en voor het kopen van sportartikelen, artikelen voor aanstaande en jonge ouders en wellnessproducten. Rollator, rolstoel of scootmobiel kopen of huren? Kijk voor nieuwe en 2e hands hulpmiddelen in de Meyra-webwinkel. Als lid krijgt u op tien geselecteerde hulpmiddelen korting en op alle andere hulpmiddelen korting.


Vegro Verpleegartikelen. U ontvangt als lid ten minste korting op de aanschaf van hulpmiddelen in de thuiszorgwinkel van. Professioneel, persoonlijk en vertrouwd!


U kunt gebruik maken van ons eigen cursusaanbo inclusief babymassage, welke. Na de operatie moet u een aantal weken met krukken lopen.

U wordt verzocht de krukken mee te nemen naar de voorlichtingsbijeenkomst. Een fysiotherapeut neemt dan de oefeningen met u door die u als . In de centrale hal van het ziekenhuis, rechts van de draaideur bij binnenkomst, staan twintig gekleurde rolstoelen. Deze rolstoelen, ooit aangeboden door de Stichting Vrienden van het WZA, zijn bedoeld om patiënten die niet goed ter been zijn in en uit het ziekenhuis te vervoeren.


Voor € - zijn ze tijdelijk te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts