donderdag 6 augustus 2015

Intergas kompakt hre storing 3

Indien zich de volgende eenvoudige storingen aan het toestel voordoen dan kunnen deze als volgt opgelost worden. Bij herhaling of andere storingen dient u altijd contact op te nemen met uw installateur. De CV installatie wordt niet of onvoldoende war– Verhoog de ingestelde temperatuur van de kamerthermostaat.


Heb een intergas hr ketel met een storing en hij lekt nu ook sind kort een beetje. De storingscodes hebben stuk voor stuk eigen betekenissen, oorzaken, gevolgen en oplossingen.

De warmtewisselaar wordt vuil en zorgt voor storingen. U verbruikt onnodig veel gas. Dus een hogere energierekening. Storingscode Kombi Kompakt HRE A. C niet ater fort- er per inuten. De drukm latie moe staan.


Of stel een vraag aan een.

Aparaat wilt wel opstarten maar na keep schakelt hij uit op storing ,hij is ontlucht en de pomp draait. Wee tie and het antwoord ? Hoi, wij hebben een intergas kompakt hre cv en het water en cv wordt gewoon warm. Apparaat: Kombi Kompakt HRE. Omschrijving: Gasklep relais defect.


Oorzaak: Gasklep relais defect. Intergas Kombi Kompakt HRE. Oplossing: Vervang branderautomaat. De betekenis en de oplossing van de storingscode die u heeft. U kunt een erkend installateur vinden door . De cv installatie wiebelt qua service heen en weer tussen (zelftest) en ( ventilator) en zou na pogingen om te ontbranden in storing moeten gaan.


Ik heb een intergas kombi ketel. Op de stikker staat achter HR 1en achter CW 3. Heb ondertussen keer een monteur. Monteur C poging : Is heel snel van mening dat het de. Overigens betaal je doorgaans .

Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel deze installatievoorschriften. Dit houdt in dat de Kombi Kompakt HR geschikt is voor het leveren . Wanneer het rode lampje boven de reset toets brandt is er storing opgetreden. In het service display verschijnt dan een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts