maandag 24 augustus 2015

Slagharen wigwam deluxe

Deze bijzondere accommodaties bieden plaats aan maximaal . Bleiben Sie über Nacht und schlafen Sie wie ein echter Indianer in einem Wigwam de luxe – in Bogenschussweite zum Freizeitpark. Jeder Wigwam verfügt über die moderne Ausstattung eines komplett eingerichteten Bungalow-Zeltes mit Küche, Möbeln, Flatscreen-TV, eigener Dusche, Toilette und Waschbecken. Slagharen met verblijf in een Wigwam Deluxe.


Je hebt onbeperkt toegang tot alle faciliteiten van het attractiepark.

De prijs, die bepaal je zelf! Bijvoorbeeld als een heuse indiaan in een Wigwam Deluxe met het attractiepark op pijl en boog afstand. Blijf dan gewoon lekker slapen.


Elke Wigwam heeft de moderne faciliteiten van een volledig ingerichte . De Wigwam Deluxe is voorzien van elektriciteit, water, elektrische verwarming en flatscreen TV. Woongedeelte met kookgelegenheid (elektrisch) en een koelkast. Iedere Wigwam Deluxe heeft een eigen sanitaire unit, apart van de wigwam met vloerverwarming.


Dat klinkt als een kinderdroom toch?

Meteen de eerste week van de vakantie was ik er, samen met de kinderen. Verder beschikt deze avontuurlijke wigwam over een woongedeelte met televisie , . Moet je de gezichten van je kids zien als je ze vertelt dat ze in een wigwam , Cowboy Cottage of een Mexicaanse Hacienda mogen slapen. En je krijgt er ook nog een heel attractiepark plus nieuw waterpark met veel . Missouri, huisjes direct aan het park. Nevada deluxe , met vaatwasser en jacuzzi.


Yellowstone, zeer centraal gelegen! Cowboy cottage, slaapplaatsen op slaapkamer, – Hacienda, vrolijk gekleurde . Elke wigwam heeft de moderne faciliteiten van een volledig ingerichte bungalowtent met een. Scholen en groepen vanaf personen kunnen al boeken vanaf € 1per persoon per nacht inclusief ontbijt.


Wees dan goed voorbereid! Hoewel voor sommigen de zomervakantie nog even duurt staat het nieuwe schooljaar weer voor de deur en zijn de meeste mensen weer begonnen met werken. Daarmee komt een einde aan de regenachtige zomervakantie én aan de fotowedstrijd van Rides en Dagtickets.


De afgelopen weken zijn ruim . Dit jaar mochten de kinderen zelf hun keuze maken hoe zij hun zomervakantie zouden invullen en hebben unaniem gekozen om onderanderen naar slagharen te gaan. Vol goede moed een wigwam ( de luxe ) geboekt ( tot en met aug. ) en alle kinderen happy.

Ook wij happy, want als de kids het leuk . De omgeving wordt gekenmerkt door natuur, ruimte en rust. Ontdek het pretpark met meer dan attracties en shows, blijf slapen in een wigwam en . Supervoordelige (ingerichte) tenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts