donderdag 27 augustus 2015

Ziggo storing 2020

De foutcode wordt veroorzaakt door geen of een slecht tv-signaal. Signaalproblemen kunnen ontstaan door een verouderde kabel , wandcontactdoos of slechte connectoren. Het kan ook komen door een storing in ons netwerk.


Check snel waar het probleem zit. Dit komt alleen voor als je in het voormalige Ziggo gebied woont en is alleen van toepassing wanneer alle bovenstaande mogelijke oorzaken zijn uitgesloten. Er is geen storing (volgens Ziggo ) en wij zijn niet aan kabels geweest.

Zodra je storingen hebt of een nieuw apparaat wat niet werkt wordt er een nieuwe AOP geplaatst. Hopelijk kan een moderator je er snel mee helpen! Horizon box uit en aanzetten geeft even beeld. Er staan geen storingen gemeld in ons postcode . Van kabels en stekkers die door de tijd losgaan of spontaan breken in de stekker tot en met de AOP en de straatkasten die defect raken.


Het is niet gek dat je dit dagelijks leest met miljoen klanten. Wat is je signaalsterkte als de . Herstart van mediabox is een oplossing maar dit slaat nergens op!

Echter was het gisteren en vandaag wederom prijs. Van kastje naar de muur en als nieuw abonnee geen monteur mogelijk bij belachelijk laag signaal. Ik verlang op korte termijn echt een oplossing. We zijn vandaag verhuis thuis deed alles het prima. We hebben al keer met ziggo gebelen nog niet opgelost.


Monteur kan pas eind vd week komen. Hoe te handelen bij een storing ? Hier vind je alle informatie. Ook vind je hier actuele informatie over storingen ! Moedeloos word je er van.


Niet normaal kunnen gamen, surfen, . Ziggo is een kabelexploitant die televisie, internet, telefonie en e-mail als webmail of POPaanbiedt via de kabel. Ziggo biedt zowel analoge (klassieke) televisie als digitale of . Wij zijn het Ziggo Webcare-team. Wij staan klaar voor al je servicevragen (ook op feestdagen). Staat dat storing opgelost is.


We verheugen ons allang niet meer op een avondje tv kijken omdat we ons mateloos irriteren aan alle storingen en de onduidelijkheid van het menu.

We kijken nu meer Netflix maar hebben geen zin meer in Ziggo. Abonnement gaan we opzeggen. Ik heb van iemand gehoord dat XS4All de minste storingen heeft. Ziggo heeft details bekend gemaakt van de nieuwe software update voor de Mediabox XL.


De update zal zoals gewoonlijk gefaseerd worden uitgerold. Een exacte planning is niet vrijgegeven en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts