dinsdag 25 augustus 2015

Nefit smartline hr storing 4e

Zoals in titel genoem heeft iemand enig idee wat dit kan zijn? Spanning een minuutje eraf helpt wel, maar na verloop van tijd komt deze storing weer terug. SmartLine Basic HR (C)-toestellen en de daarbij geldende voorschriften.


Ontdek kosteloos en binnen één minuut hoe u de storing kunt verhelpen. Ik heb een nefit smartline HR , ik krijg code 4E.

Aantal keren gereset, doet nog steeds niks. Beste, ik zit op dit moment ook met een 4E storing. Deze vervangen en het probleem is op gelost.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Nu was dat nog niet eerder gebeurd (ketel is jaar oud) en leek het me wel verstandig. Ik heb aangegeven dat hij met grote regelmaat de storingscode 4E aangeeft.


Nu zit er een sifon in welke behoorlijk . Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?

Dan kunt u gratis terecht bij Repair . Onderhoud en oplossen 4E storing. Type klus: CV-ketel installeren of vervangen. Soort woning: Rijtjeshuis. Nefit SmartLine HR CV-ketel. Materiaal verzorgd door: De vakman.


Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Op het apparaat wordt aangegeven 4E als storingscode. Volgens het boekje heeft het iets te maken met de safetysensor ? Kan ik hier zelf iets aan doen ? Na een keer resetten gaat het een paar dagen goed en dan heb ik het . Erg vreemd dit, hoop maar dat er niks mis is met de thermostaat, heb geen zin in een weekend in de kou zitten. Lees deze instructie aandachtig door voordat u de cv-boiler monteert en aansluit.


In de lijntekeningen van deze installatie- . Wanneer niet conform de voorschriften het toestel elke twee jaar onderhouden wordt, dan is er kans op vervuiling en kan het toestel in een 1C storing komen te staan. Merken en typen ketels waaraan wij o.

Dit cv-toestel is geclassificeerd met het HR -label 107. Dit houdt in dat het rendement van. Ongeschikt of vervuild cv- en leidingwater kan leiden tot storingen in het cv-toestel door o. Door de service dienst waar ik het onderhouds contrac. Storing : 6A 2knipperend. Onvoldoende vlamvorming tijdens de.


Handleidingen ketels, thermostaten en warmtepompen. Vlammetje bleef staan op Toon, en de ketel gaf een 0Y code aan. Geef de jouwe dit ook aan? Y is een wachtstan geen storingscode.


Maar Toon ziet dit als stoken, geef een vlammetje aan. De storingscode met de betekenis en de oplossing voor de storing die u heeft. Boiler type Smartline HR. De displaycode verschijnt.


Op het bedieningspaneel is alleen in het geval van een storingscode mogelijk om de Sub Displaycode op te roepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts