donderdag 20 augustus 2015

Wilo yonos para instellen

Verwarming techniek Ede BV uw partner in vloerverwarming. Draai het retourven el (C) geheel open door de inbusbout achter het afdekkapje linksom te . Verkorte gebruikershandleiding Yonos Para. Verschildruk constant (Δp-c).


De gewenste verschildruk wordt binnen het toegestane debietbereik constant op de ingestelde verschildruk gehouden tot aan de maximale karakteristiek. Circulatiepomp compleet.

Inbouw- en bedieningsvoorschriften. Warmtecapaciteit van de verwar- mingsvlakken te laag. Wilo -connector meegeleverd. Gewenste waarde verhogen. Regelmodus op Δp- c zetten . Temperatuur instellen op de vloerverwarmingverdeler.


Hoog aanloopmoment voor een betrouwbare start-up;. Ontworpen voor een eenvoudige inbouw door de .

Veel woningen met vloerverwarming hebben een pomp in de verdeler zitten die per jaar meer stroom verbruikt dan de wasmachine of wasdroger maar daar zijn de meeste bewoners niet . Functiemenu Instellingen menu Errors RCT-thermostaat - Opstartscherm - IJkscherm - Configuratiescherm - Hoofdscherm 52. Klein in omvang, groot in prestatie! In de meeste vloerverwarmingsinstallatie wordt nog steeds gebruik gemaakt van de oude on- geregelde . Kan de wilo yonos para pomp vinden maar de oude had net als grundfoss pompen een standenschakelaar. Meer weten over deze actie. Op onze speciale VSK- pagina vindt u meer informatie over de vakbeurs voor de installatiebranche en hoe u aan gratis . Grundfos, hoe deze aangepast moet.


Raadpleeg de instructiehandleiding van het expansievat voor het instellen van de vuldruk van . De standaardinstellingen van het warmwater zijn gewijzigd. Equipped with a self controlled Red button or externally PWM . Verder kwam ik de Yonos Para nog tegen, maar volgens mij is dat de OEM pomp van Wilo. Bij de tercal kan je ook een hysteresis instellen standaard op 2c verschil (meestal ook goed). Fonterra-vloerverwarming, constante regeling van de aanvoertemperatuur. Zorg dat u van het volgende op de hoogte bent: a).


De opbouw en de inhoud van dit document. Bewaar het document op een veilige plaats voor toekomstig gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts