maandag 24 augustus 2015

Taxusafval ophalen

Gratis inzameling van uw taxussnoeisel. Uw taxussnoeisel bevat dé belangrijke basis grondstof voor de productie van kanker remmende medicijnen. Help mee in de strijd tegen kanker en doneer uw taxussnoeisel! Uitgiftepunten Knipvoorwaarden . De naaldjes van deze haag bevatten dé belangrijke basis grondstoffen voor chemotherapieën.


Iedereen die deze haag in de tuin heeft staan kan het snoeiafval (minimaal één kruiwagen vol) kosteloos door ons laten ophalen.

Wij zamelen alleen de eenjarige scheuten in van de Taxus Baccata. En alleen afkomstig zijn van een haag of struik die ieder jaar wordt gesnoeid. Bij een haag die niet ieder jaar gesnoeid wordt ontstaat houtvorming. Geachte mevrouw, mijnheer, Dat we met taxus kanker kunnen genezen, weten we ondertussen allemaal.


Heb je een taxus in de tuin? Vergroot de Hoop was vaak de inspiratiebron voor vele andere inzamelinitiatieven . Tot eind augustus kun je deze nog snoeien. Taxus snoeiafval is namelijk nuttig als . Contact voor taxussnoeisel laten ophalen.

De grondstoffen uit het snoeisel worden gebruikt in kankerremmende medicijnen. Het snoeisel moet schoon worden aangeleverd: Leg daarom langs de haag een . Het is mogelijk dat de vraag naar snoeisel voor meerdere seizoenen weg zal blijven. Daarom is de taxussnoeisel-campagne tot nader orde opgeschort. U kunt uw snoeisel weer aanbieden voor het goede doel ! Tot augustus kunt u het snoeisel naar één van de GAD scheidingsstations brengen, waar de containers van Taxus voor Hoop staan.


Deze inzameling krijgt de medewerking van al gemeentes die hun inzamelpunten ter beschikking stellen. Voor het ophalen hoef je niet thuis te blijven, maar heb je een persoonlijke vraag aan de chauffeur, dan is deze te allen tijde bereid deze te beantwoorden. Een belangrijke pijler van ons is persoonlijkheid”, licht Toonen toe, “daarom bieden we ook een huis-aan-huis service aan. We halen het snoeisel op . Heeft u vragen over het snoeien of inzamelen . Hoveniersbedrijf Henri Moors komt ook tegen een gereduceerd tarief snoeien en ruimt het snoeisel op en neemt het mee.


Zij komen kosteloos het snoeisel binnen uur bij u ophalen. U kunt het snoeisel bewaren in de speciale Taxus Taxi Tas. De speciale Taxus Taxi Tassen zijn te verkrijgen bij de Milieustraat Nuenen (tijdens openingstijden) of te bestellen . Snoeisel van Taxushaag voor de strijd tegen kanker! Taxusinzameling in de gemeente Sint-Michielsgestel voor de productie van medicijnen tegen kanker. Avalex doet mee aan de inzamelactie van Taxus voor Hoop.


De stichting Taxus voor Hoop zet zich in voor de strijd tegen kanker.

Op maar liefst 2locaties in Nederland kun je snoeisel inleveren van de Taxus Baccata-haag. De dag erna komt de chauffeur het snoeisel persoonlijk ophalen. In dit snoeisel zit een . Omdat het werkgebied steeds groter wordt, wordt de aanvraag naar tassen ook steeds groter. Men kan vanaf dit seizoen dus heel gemakkelijk bij een bezoek aan Intratuin een tas meenemen. Ook voor taxus-donateurs die minder actief zijn . Veel kankerpatiënten hebben baat bij de werkzame stof in het snoeisel.


Snoeiafval taxus is weer welkom in strijd tegen kanker. Het snoeiafval van deze taxusplanten komt men in de periode van mei tot oktober kosteloos bij u ophalen. Uit het taxussnoeisel wordt de stof taxol gewonnen en dat gebruikt men voor de productie van chemokuren.


Taxol werkt kanker remmend en is dus zeer belangrijk voor de vele van ons die aan . Van juni tot en met augustus kunnen inwoners van alle gemeenten waar HVC het huishoudelijk afval inzamelt het snoeiafval van taxus inleveren bij het afvalbrengstation. Hiermee leveren ze een belangrijke bijdrage aan de productie van kankerbestrijdende geneesmiddelen. Beste, Dat we met taxus kanker kunnen genezen, weten we intussen allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts