vrijdag 7 augustus 2015

Uponor koppelingen

Let wel op dat u bij perskoppelingen een perstang nodig zult hebben. Uponor MLC klemkoppeling 2-delig ½ x16mm. Toe te passen zonder persgereedschap.


Buis recht afknippen, calibreren ( zie calibreerdoorn ) , insteken tot u klikt hoort en klaar! Bij het inschuiven van de buis in de fitting wordt de veiligheidsvergrendeling uit de persring losgemaakt.

Te gebruiken voor water en CV. Sani-Bouw uw online webwinkel, meer dan 50. Vind uponor koppelingen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Deze MLC koppelingen zijn messing vertind.


Ze hebben een gefixeerde pershuls na het persen laat de gekleurde aanslagring los. De perskoppelingen zijn te persen zonder te ontbramen.

Aanslutings Hoek: Rechte koppeling. Stuks Levertijd 1-werkdagen. De basis van het systeem is de eenvoudige, veilige en snelle montage van de leiding. De hulpstukken zijn zeer snel te . Het Wildkamp assortiment bestaat uit o. De RTM technologie met geïntegreerde persfunctie is uitermate geschikt voor renovatie en nieuwbouw. Sanitairwinkel beschikt over een uitgebreid assortiment in deze categorie.


Universeel toebehoren voor Meerlagenleidingsystemen. Fittingtechnologie zonder gereedschap. Persfittingen met veiligheidskenmerken en kleurcodering. Met behulp van de exact op de leiding afgestemde fittingen kunnen binnen enkele seconden duurzame en veilige verbindingen worden gerealiseerd. De installatie van een waterleidingsysteem is . Bestel voordelig in de webshop van WitWay!


Daarnaast moeten er toch andere onderblokken op met andere fittingen en dat wil ik nu meteen gaan doen. Op zoek naar multifit koppelingen voor jouw leidingen?

Praxis heeft een uitgebreid assortiment multifit leidingen en koppelingen. Nou Frank, dat vind ik typisch weer een vooroordeel en je refereerd aan een eerdere serie van uponor koppelingen. Je schrijft de naam niet eens correct, wat bewijst dat je niet erg bekend bent met producten van uponor.


Bochten zijn gewoon te krap. De meeste slangen voor de bovenste verdiepingen zitten er al in, maar wacht op koppelingen. T-stukken, pers knie, pers kruisfitting, incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts