donderdag 6 augustus 2015

Vasco group nederland

More than ever before, customers need a total solution for their heating, ventilation and cooling requirements. Healthy indoor air is a crucial element in energy performance regulations, and this will only become more important in the years to come. That is why VASCO GROUP is consciously taking the lead in the . Een gezond binnenklimaat zorgt namelijk voor een behaaglijk gevoel, energie en een goede weerstand. Vasco zorgt met hoogwaardige producten en de juiste service voor het ideale binnenklimaat bij jou thuis.


Selecteren -, Particulier, Professioneel.

Keuzeopties voor professionelen. Geen -, Groothandel, Installateur, Architect . CO zet koers naar smaak. En de smaak komt naar u toe!


Net als de bekende ontdekkingsreiziger wiens naam ons inspireerde, opent onze onderneming de weg naar smaak en verfijndheid. Reeds jaar selecteren en leveren we kwaliteitsproducten aan veeleisende klanten. Innovatie en traditie, passie en . Uniek is dat de radiatoren van Vasco worden gewaarborgd met een fabrieksgarantie voor een termijn van jaar op waterdichtheid en lak.


Vasco staat garant voor een snelle levering.

Zo bevinden de productiebedrijven zich in Tubbergen ( Nederland ), Zedelgem (België), Dilsen (België) en Legnica (Polen). Daarnaast legt Vasco zich ook toe op energiezuinige en fluisterstille ventilatiesystemen. Het hoofdkantoor van Vasco is gevestigd in Dilsen, België. De productiebedrijven bevinden zich in Tubbergen ( Nederland ), Zedelgem ( België), Dilsen (België) en Legnica (Polen).


Vasco Group telt ongeveer 6medewerkers en . De groep telt inmiddels productie-units en is actief in landen (België, Nederland , Polen en Turkije). In feite zelfs in landen, via dochterondernemingen. De groep omvat productiefaciliteiten en evenveel sterke merken: VASCO: designradiatoren . Het bedrijf, met diverse productievestigingen in België, Nederland en Polen, behoort bij de marktleiders in Europa en is . Optimale informatievoorziening en Performance Management zijn voor een complexe, internationale organisatie als VASCO Group elementair. The Heating Company heeft zijn hoofdzetel in Dilsen- Stokkem (België) en heeft productievestigingen België, Nederland en Polen. De turbine zal miljoen.


Primeur: Vasco (BE) introduceert ecodesign-blower voor elektrische radiatoren. Vasco Vasco is een vooraanstaande en vooruitstrevende HVAC provider in ventilatie, vloerverwarming, badkamerradiatoren en topproducent van designradiatoren in Europa. Met spitsvondige technologie en een doordachte eigentijdse – en tegelijk tijdloze – vormgeving, creëert Vasco innovatieve HVAC. Sinds mei van dit jaar is The Heating Company voortaan VASCO Group geworden. Het bedrijf, dat onderdeel is van de groep Vaessen Industries, gaat voortaan door het leven als een van zijn merken: Vasco.


De reden hiervoor is omdat het bedrijf zich steeds meer wil presenteren als totaalaanbieder . De Bathline-reeks omvat allesbehalve standaard badkamerradiatoren.

De secuur geplaatste horizontale buizen en verticale collectoren zorgen telkens voor een gebruiksvriendelijk en uitgebalanceerd geheel. Houdt u van strakke hoeken? Of ziet u liever ronde vormen?


Dankzij het gevarieerde aanbod maakt u. Onder de paraplu van The Heating Company werden tot voor kort de radiatormerken Vasco, Brugman, Thermic en Superia gegroepeerd evenals een. In Nederland is het merk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts