vrijdag 21 augustus 2015

Kosten jeugdvispas 2017

Goed plan, maar vergeet je vergunning niet mee te nemen! Je wilt gaan vissen, goed plan! Maar vergeet je vergunning niet mee te nemen! Het is lekker weer en je hebt ineens zin om te gaan vissen.


Je pakt je hengel en de rest van de visspullen om naar de waterkant te gaan.

Maar mag je nu zomaar overal gaan vissen? De kosten zijn gemiddeld tussen € 1- en € 150. Gemiddeld tussen de € - tot € 1 - . Wanneer je lid wordt van een hengelsportvereniging ontvang je de VISpas.


Hoe zit het met de contributie qua aanschaf (grote) vispas ? Ik begrijp dat een vispas tot eind December geldig is. Bij één van onze verkooppunten;.

Afdracht regionale federatie, €, 7. Totaal, ( de vispas met lijst), €, 38. Met de Kleine VISpas hoeft u geen lid te zijn van een aangesloten hengelsportvereniging. U vist met één hengel en een beperkt aantal aassoorten. Men vraagt wel eens, hoeveel verenigingscontributie moet ik betalen? Even voor de duidelijkheid de kostenopbouw van de Vispas.


Lidmaatschap dames of extra vispas. Opbouw kosten vispas senioren: Vispas. Alle genoemde bedragen zijn inclusief de kosten voor de VISpas (met uitzondering van categorie A).


Uiteraard vindt je daarin ook het viswater van HVZ . Eenmalige inschrijfkosten € 00. Er mag worden gevist met maximaal twee hengels voorzien van alle wettelijk toegestane aassoorten. De VISpas geeft tevens het recht om in ca.


Een lijst met deze viswateren wordt bijgevoegd. Nederland te mogen vissen. Indien men wil vissen met kunstaas of hengels).

Als je wilt gaan vissen heb je een aantal zaken nodig. Een van de belangrijkste zaken is de vispas. Ga voor een vispas naar een hengelsport winkel. Bestel de ( Jeugd)VISpas online!


Na online betaling via iDEAL, Mistercash, VISA of MasterCard ontvangt u per e-mail uw tijdelijke VISpas en lijsten van viswateren om direct te kunnen vissen in heel veel wateren. Meer weten over de VISpas ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts