woensdag 26 augustus 2015

Motorpromo ervaringen

Nummer in quad en bikes overijssel al beoordeeld. Geef uw mening vandaag en help online vertrouwen op te bouwen. Vandaag zou ik de quad ophalen maar, aangezien ik geen ervaring had met het rijden op een quad hebben ze hem op zaterdagavond nog bezorgd!


Een elektrische bakfiets en een ebike gekocht bij motor promo Hardenberg. Beide fietsen bevallen uitstekend.

Betaalbaar en service is super. Bent u ontevreden over motorpromo ? Er zijn klachten gemeld over motorpromo op Klacht. Meld nu uw klacht over motorpromo en wij helpen met oplossen! Heeft iemand ervaringen met motorpromo ? In juli start de quad niet goe er klinken trilgeluiden en Sinan krijgt een bijna-dood- ervaring wanneer de remmen van de quad opnieuw zomaar midden op een rotonde in Nijmegen blokkeren.


Het merk Troy wie heeft er ervaringen mee?

De prijs van de bakfiets is lager dan andere merken, maar de service van Troy en Motorpromo is dan ook slecht. Troy had ons voor aankoop beloofd dat we bij ook bij andere dealers van Troy terecht kunnen voor reparaties . Motorpromo , dé leverancier van Quads, Minibikes, Dirtbikes en Kinderquads. Bij ons krijgt u tot jaar garantie. Uw bestelling staat binnen vijf werkdagen voor u klaar.


Dat is bij ons ook geen probleem. Bekijk nu ons assortiment en bestel online! Nieuw binnengekomen bij Motorpromo. Deze innovatieve elektrische Smart Step.


Voorzien van: - Gas- en remhendel - Voetrem achter - Remlicht - Luxe Led display - 300W Motor - Vouwbaar - Lithium-ion - Handig zwart tasje Zie promotiefilmpje voor informatie over dit prachtige product. NU in de showroom voor een . Ik heb twee weken geleden een quad gekocht bij motorpromo in budel. De eerste dag begonnen de problemen al zoals achterlicht niet in orde glaszekering kapot gesprongen kabeltje doorgebrand. Na hun gebeld te hebben.


Nu zijn we de laatste paar dagen eens wat serieuzer gaan zoeken op internet en kwamen bijvoorbeeld motorpromo.

Reviews en ervaringen op Motorpromo. Bezoek de winkel van Dennis op 2dehands. Alle advertenties van MOTORPROMO. NL, Beesd op Marktplaats. NL en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen!


Schrijf uw review over Motor Promo , gevestigd aan de Nijverheidsstraat in Hardenberg. Uw mening is erg belangrijk voor onze bezoekers, daarom verloten wij maandelijk een iPad onder alle nieuwe reviewers. Geef daarom snel uw mening en win! Een paar steekwoorden voor uw beoordeling over Motor Promo zijn . Je hebt ervaring in het bestellen en plannen van orders en.


Klanten beoordelen Hollandbikeshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts