vrijdag 25 december 2015

Domo do8123 kolom ventilator

Heb deze online besteld nadat ik twee keer teleurgesteld was teruggekeerd naar de winkel met een te luidruchtige toren van een ander merk, die ook nog eens flink duurder was. Zocht een geschikte stille en gebruiksvriendelijke ventilator die er goed uit hoorde te zien ook daar ik net de slaapkamer had vernieuwd. In de normale stand blaast de ventilator de snelheid die je hebt ingesteld. In de natuurlijke stand worden de verschillende snelheden afgewisseld. In slaapstand wordt de luchtstroom elk half uur afgenomen.


Deze stille ventilator zorgt voor een dynamische luchtstroom doordat hij beschikt over een rotatiestand.

Dankzij de snelheden pas je de luchtstroom naar wens aan. Hij is perfect voor op de slaapkamer vanwege de nachtmodus en. Met het derde exemplaar leek alles even opgelost, maar met enkele dagen gebruik bouwde een ratelend geluid op, tot het punt dat ik de ventilator niet meer aanzette omdat ik geen zin had in de herrie. Heel fijne complete toren ventilator voor een goede prijs.


Hierdoor geeft hij je op een warme dag de verkoeling die je nodig hebt. Na een hete zomerdag wil je natuurlijk wel in een verkoelde kamer kunnen slapen. Hier kan deze praktische torenventilator van Domo jou een handje bij helpen!


Deze ventilator verspreidt een koele wind in een hoek van graden.

Kolom ventilator snelheden Snelheid tot meter per seconde functies: normaal, natuurlijk, slapen - Functie slapen = de ventilator zal elk half uur in snelheid afnemen, om uiteindelijk op snelheid I verder te blijven blazen. Als je snelheid III hebt ingestel bijvoorbeel zal de ventilator starten op snelheid III. Download hier gratis uw Domo Ventilator handleiding.


De verpakking is geopend geweest. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. This high quality column fan is equipped with a quiet 45W motor and three speeds.


Kolomventilator met automatische oscillatie. Hoogte 78cm, verschillende snelheden, met timer tot uur, geluidsarm en plaatsbesparend. Diese Qualität columned Lüfter ist mit einem stillen Motor mit einer. Kunt u ook niet zo goed tegen de warmte van de zomer? Deze fijne ventilator zal snel voor een heerlijke verkoeling zorgen.


De kolomventilator heeft propellers, die in standen kunnen worden ingesteld. Beschikbaarheid : dagen. Tijdelijk niet beschikbaar ( indicatief werkdagen).


De torenventilator , ook wel zuil- of kolomventilator genoem is een ideale ventilator voor als je over niet al te veel ruimte beschikt. Prijsvergelijk en bespaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts