maandag 21 december 2015

Nick schilder

Nick was born in Volendam, into a musical family which has produced . Zijn management laat aan RTL Boulevard weten te hopen dat Nick vrijdag weer het podium op kan. Het presenteren bevalt de zanger beter dan hij vooraf had gedacht. De Volendammer vond het doodeng en zenuwslopen maar is . Nick Schilder : Presenteren is een zenuwslopende bezigheid.

Aloys Buys, manager van Nick , is benieuwd naar het presentatiedebuut van de zanger. We kregen het verzoek binnen en hebben wat met elkaar overlegd. We gaan het zien, aldus Buys tegen het AD. Nick gaat nu zonder Simon aan de . Zanger en songwriter Leonard Cohen overleed vannacht op 82-jarige leeftijd. De 32- jarige zanger beloofde even voor 17.


Es Cubells eeuwige trouw aan Kirsten Hofstee.

De theatershow die Schilder en Simon Keizer dinsdagavond zouden geven in Tiel gaat niet door en is verplaatst naar maart. Eerlijk gezegd dacht ik dit jaar: we zijn nu voorbij de dertig, de doelgroep is ook met ons meegegroei dus het . Wat deden de sterren dit weekend ? Get Spotify Open Spotify . Het Tata Steel schaaktoernooi is afgelopen vrijdag van start gegaan. Aanwezig zijn schaakgrootheden als Magnus Carlsen en onze eigen Anish Giri, dus alle schaakfans van Nederland volgen het toernooi koortsachtig. Dat laat ze vandaag blijken in haar column.


Na jaren volop in beeld te zijn geweest, is Tol er. Het zingen en vloggen gaat Nick al goed af, maar hij is nu een hele nieuwe weg ingeslagen. Hij gaat het nieuwe programma Keep it cool van SBS presenteren. Vroeger hadden we Bob de Rooy, Theo en Thea en Van Kooten en De Bie.


Tegenwoordig stelen Marcelino Wunderlich, Martin Morero en Tante Es de show. En het blijkt dat ze daar nog een aardig zakcentje mee verdienen. Hoeveel miljoen verdiende Jan Smit in . Gelukkig voor Nick dat hij alsnog doorbrak in de Nederlandse muziekindustrie, want Nick werd uiteindelijk elfde in Idols.


Op Instagram wordt Schilder massaal gefeliciteerd met zijn verjaardag.

De zanger tikt vandaag de aan. Vrouwlief Kirsten feliciteert Nick ook met zijn verjaardag op Insta.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts