donderdag 10 december 2015

Buderus buitenvoeler prijs

Stel de eerste vraag voor dit artikel). Actiecode: In de winkelwagen. Is uw buitenvoeler voor nefit moduline defect? Dan kunt u dat eenvoudig repareren met deze nieuwe sensor.


Prijs is inclusief verzendkosten. Verzenden naar België is mogelijk voor extra.

Het is een buderus G1met RCvoor de vloerverwarming beneden en rcvoor de radiatoren. Er is ook een buitenvoeler geïnstalleerd. Vloerketel gas condensatie. Vermogens 7 en 1kW. Cascade tot toestellen van 1tot 8kW.


Bestel de Buderus buitenvoeler FA ecom. Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Mijn vermoeden is dat hierdoor de chauffage niet aanslaat.

De watertemperatuur staat op een graden. Het systeem is van Buderus , ik kan niets speciaal vaststellen aan de buitenvoeler maar ben ook maar een leek. Het systeem biedt de mogelijkheid om de temperatuur van de ketel te verlagen, verliezen te beperken en bijgevolg minder te verbruiken. Module EMdirect op ketel. I Buderus Logano plus SB.


Neem contact op met Buderus. Dit om zeker te weten dat deze al dan niet defect is. De chauffage buitentemperatuur die op de display staat is 40°C, terwijl het nu eigenlijk 5°C is buiten.


Misschien is er iemand die deze voeler los . Maar ook, hoe kouder het buiten is, hoe warmer het water moet zijn om binnen de juiste temperatuur te bekomen, hoe warmer het buiten is, hoe minder. Vorig jaar installeerde ik een Renova Bulex Thermomaster F 29E, met buitenvoeler. Ikzelf heb een gb1met twee pompgroepen, buitenvoeler , twee thermostaten en een apparte regeling voor de twee groepen. Voor aardagsketels raden we twee modelen aan van buderus. Het voordeel van deze ketel is de prijs en zijn compact design.


Verwarmingsregelaar via App.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts