vrijdag 4 december 2015

Kachel onderdelen barbas

Barbas onderdelen veelal uit voorraad leverbaar. Als dealer van barbas kunnen wij u de originele onderdelen leveren. Remplaat, rooster, lamellen, thermostaat, clickson, toerenregelaar enz.


Bij veel modellen houtkachels van Barbas ligt boven het vuur een gietijzeren remplaat. In deze plaat zit een klepje welke door een klepas automatisch open en dicht gaat door de deur te openen of te sluiten.

In onze Showroom tonen wij u diverse houtkachels voor de woonkamer maar ook voor terras of schuur. Heeft u de nieuwe buitenkachels van BadBoys nog niet gezien? Kom dan eens bij ons kijken of vraag een folder aan. Wij zijn dealer van diverse toon aangevende merken haarden fabrikanten. Zoekt u onderdelen voor een houtkachel ? HoutkachelDirect levert losse onderdelen voor alle typen en merken houtkachels.


Onderdelen voor iedere soort kachel. Bij een houtkachel zijn dit bijvoorbeeld het schutrooster, de binnenplaat of de vlamplaat.

Ook handgrepen of de kachelruiten kunnen stuk gaan. Dan is het fijn om te weten dat u gewoon nieuwe onderdelen kunt bestellen bij de grootste . Kleine onderdelen die soms vervangen moeten worden. Gelieve ons altijd voldoende informatie te bezorgen zoals merk, type, bouwjaar van Uw kachel en welk onderdeel U nodig heeft zodat wij Uw aanvraag zo snel mogelijk kunnen behandelen! OPGELET: Alle onderdelen dienen.


Bovenplaat voor houtkachel Barbas. Enkele onderdelen voor barbas eco kachel Paar stukken koord voor de deur deurklink afneembaar slotje voor in de deur gietijzeren wandplaten. In de eerste jaren werden de kacheltjes door onze vaste knecht Willie Maas met de aanhanger opgehaald in bladel. Nu staan deze eerste haarden nog steeds bij een groot deel van onze klandizie te branden.


Vele onderdelen zijn ook nog steeds bij ons te verkrijgen. Veel voorkomende liggen zelfs op . Overzicht van alle Barbas haarden, schouwen en rookkanalen op stokertje. Zelfs de moeilijk bereikbare hoekjes worden hierdoor niet overgeslagen.


Vervolgens gaan de onderdelen verder en komen in de oven waar de lak wordt afgebakken. Zo worden vieze luchtjes vermeden wanneer de kachel voor het eerst wordt aangestoken in uw huis-kamer. Daarnaast is de lak hierdoor minder gevoelig .

Officiële website Barbas houthaarden. Alle haarden worden door ons ontwikkeld en klantspecifiek. Krul Alltech kan nagenoeg van elk merk kachel of haard onderdelen leveren. In onze webwinkel besteld u onderdelen heel gemakkelijk voor een eerlijke prijs. Vlamplaten, stookrooster en glas hebben wij vaak voorradig.


Graag doen we u een aanbod voor het herstel van onderdelen van uw kachel. Wij feliciteren u met de aankoop van deze moderne BARBAS kachel. Kachel met oven- en speksteen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts