woensdag 9 december 2015

Itho warmtepomp wpu

Meest voorkomende problemen. De WPUis de energiezuinigste op de markt. Ventilatie-units met warmteterugwinning HRU 3. Warm tapwaterbereider AQS. Energieneutrale nieuwbouwwijk in Rijswijk Buiten Als je van plan bent een nieuwbouwhuis te kopen.


Goede soortelijke warmte.

Bron medium schoon water geeft een. Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum. De WPU gebruikt schoon water als bron, waardoor er geen glycol hoeft te worden . VERKLARING CONFORM NORM. OPWEKKINGSRENDEMENT WARMTAPWATER.


WPU in combinatie met boilervat SVV150H het opwekkingsrendement. De belangrijkste zijn de HP-S en WPU Gwarmtepompen , de Green Energy Smartboiler, de CAS Connect dakventilator en Spider . Het mooie is dat er geen fossiele brandstoffen voor nodig zijn en dat geldt voor alle elektrische warmtepompen.

De installatie draait volledig op elektriciteit en doet dat ook nog eens op een zeer efficiënte manier. Itho Daalderop presenteert op stand 8. Een kwart van de bewoners koos voor een cvketel, de rest (woningen) voor een warmtepomp met bodemwisselaar. Voor deze generatie is gebruikgemaakt van alle bewezen technieken uit de vorige generaties met als doorontwikkelingen de opname van . Bij aanschaf van een Close-in liter actiepakket ontvang je gratis een aansluitset. Bovendien maak je kans op een Big Green Egg Medium! De najaarsactie loopt van oktober tot en met november . Wij hebben in onze woning een Itho warmtepomp WPU met boiler.


De thermostaat is erg basic. Eigenlijk is het de bedoeling er nooit aan te zitten. De Itho warmtepompunits , type WPU -en WPU - zijn hoog rendement units.


Dit betekent dat ze, met een laag energie- verbruik, de lage temperatuur uit de bodem omzetten naar een hoge temperatuur om hiermee een woning of appartement te verwarmen en van warm tapwater voorzien. Daarnaast wordt ook voor vrije . Tiel, Schiedam en Sint-Niklaas. De warmtepomp van Itho zorgt voor een optimaal.


De unit is een onderdeel van het Itho Energiewoning concept. Verklaring conform norm. Opwekkingsrendement warmtapwater t.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts