vrijdag 18 december 2015

Verrijdbare spiegelwand te koop

Vind spiegelwand op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Te koop : prachtige stevige frames voor spiegelwand (en). Evt stuks voorradig, dus. Koop of Verkoop spiegelwand op Marktplaats.


Op mooi professioneel onderstel, zie hievoor foto.

Met kantel mechanisme om onder elke deur door te kunnen. Een van de bovenspiegels heeft een barst maar dat is niet echt hinderlijk, en ook makkelijk . JRC 2opblaasbare zodiac boot , geliefd door karpervissers en anderen. Heeft maximum … € 4500. Daarbij helpen onze inklapbare lichte spiegels en verrijdbare spiegelwanden : in een handomdraai veranderen ze elke turnhal en ook andere universeel . Daar helpen onze lichte, dichtklapbare spiegels en verrijdbare spiegelwanden : in een handomdraai verander je nu elke turnzaal of gelijk welke andere . Elke gebruikte spiegel wordt door ons volledig gecontroleer schoongemaakt en zo nodig voorzien van nieuwe onderdelen.


Een gebruikte spiegel heeft dus dezelfde kwaliteit als een nieuwe spiegel, maar kan enkele krassen of andere lichte beschadigingen vertonen. Wij maken uw wandspiegel - spiegels op maat.

Spiegelwand op maat, voor fitnessruimte, danszaal of oefenruimte. Of wilt u graag eerst ervaren wat een Fosk spiegel voor u kan betekenen, voordat u er een aanschaft? Dan kunt u bij ons ook een spiegel huren. Dankzij de unieke eigenschappen van onze verrijdbare spiegel biedt hij u veel voordeel op het gebied van mobiliteit, stabiliteit en veiligheid. Dankzij de inklapbare spiegeldelen is zelfs het grootste model gemakkelijk te verplaatsen.


Het frame en de verlijming bieden veel veiligheid en dankzij de poten en wielen met rem . Deze wandspiegels zijn aangepaste versies van onze verrijdbare spiegels. Ze bestaan uit een solide ijzeren frame, waarop een plaat en de spiegel bevestigd zijn. Meer informatie vindt u hier. Wilt u liever een spiegelwand op maat? Dat kan ook - vraag nu een vrijblijvende offerte aan!


Dan nemen wij zo snel mogelijk . Maak er vervolgens een verrijdbare spiegel van door onder de kast wielen te monteren. Heldere spiegel met een dikte van mm, beveiligd in geval van glasbreuk door een gekleefde folie die het geheel samen houdt bij breuk. Vlakke spiegel, onvervormbaar, lange levensduur.


Standaar Alfabetisch, Prijs oplopen Prijs aflopend. Balletbarre 6m verplaatsbaar Prijs op aanvraag. Optimale voor spiegelwanden of niet- dragende muren.

Houdt druk in elke richting, dus ook. Deze verrijdbare spiegel beschikt over de volgende unieke kenmerken: Extreem veilig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts