woensdag 16 december 2015

De stegge 23 7137 nc lievelde

Megapret is de leukste speeltuin van Gelderland. Het kinder speelparadijs biedt vertier voor jong en ou zowel binnen als buiten! Entree en arrangementen.


Vanaf personen en minimaal . Op december, januari en carnavalsmaandag gesloten. Waterpret wordt geopend bij een buitentemperatuur van minimaal ° C.

Hier beleef je buitenpret, binnenpret, waterpret en golfpret. Het binnen en buiten speelpark is geschikt voor. Voorgestelde duur: Meer dan uur. Speeltuin MegaPret in Gelderland biedt een dag plezier voor kinderen van alle leeftijden! Zowel binnen als buiten staat het speelpark vol speeltoestellen.


Arrangement volwassenen: € 6. Station Lichtenvoorde Groenlo ligt ongeveer minuten lopen vanaf het station. Voor de volwassenen is er Golfpret, een holes adventuregolfbaan, snookergolf en de Boerenspeurtocht.

Even buiten het lieflijke dorp Lievelde , tussen Groenlo en Lichtenvoorde in, ligt een groot pretparadijs voor binnen en buiten. Er staan de meest fantasti. Bezoek website Plan route.


AddThis Sharing Buttons. Het speelparadijs is de plek waar kinderen . Hier kunnen de kinderen zich helemaal uitleven op de meest fantastische speel toestellen. Maar ook de ouders hoeven zich geen . Respond to reviews and customer messages. Claiming is free, and only takes a minute. Gesloten op Nieuwjaarsdag, februari en 1e Kerstdag.


Maar dan begint het: op een holes golfbaan legt u een avontuurlijk parcours af, waarbij het overwinnen van ludieke hindernissen –antieke boeren werktuigen- vraagt om. Volwassen kunnen terecht op de Adventure golfbaan (Golfpret) met holes. Actie van de Dag wellness en sauna. Voeg toe aan je mobiel: QR Code.


Deze bestaan uit eenpersoons-huishoudens, tweepersoons-huishoudens en huishoudens met één of meer kinderen. Binnen en buiten speeltuin en waterpark.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts