woensdag 9 december 2015

Thermo top etiket

Etiketten voor industrial Zebra printers, zoals de ZM4serie en hoger. In beide gevallen is de lijmlaag permanent (tenzij duidelijk vermeld dat het etiket afneembaar is) is de ECO lijmlaag economisch, verantwoor goedkoop, maar met minder . De thermo top etiketten worden veelal in de food- branche gebruikt , de eco kwaliteit vaak als verzendetiketten, omdat deze vaak maar even van A naar B hoeven te worden gebruikt. Het moet dan ook vaak goedkoop zijn.


Kies jouw versie in het dropdown menu hieronder.

Thermo eco en Thermo top. Twijfel je of deze rollen in jouw printer passen? In een doos zitten wel 24. Deze labels zijn voor veel toepassingen geschikt en passen in vrijwel elke labelprinter. De labels hebben een thermo - top laag en zijn vuilafstotend en slijtvast.


De rollen hebben een kern van 25mm. De etiketten worden vaak gebruikt in droge omgevingen om een barcode en. Geschikt voor Star TSP700.

Kunststof of transparant - Onbedrukt tot full color - Diverse kleefkrachten. Het thermo top materiaal is gemaakt van een materiaal met een thermische coating. Hierdoor krijg je een scherpere afdruk en is het etiket beter bestand tegen krassen, vocht en vet en heeft het een vuilafstotende werking. Verpakt in rollen per doos.


Naar boven Productinformatie. TOPP - Zelfklevende etiketten 60xmm, kern mm. Ga terug naar Labelprinter etiketten. Kom kijken in de meest uitgebreide webwinkel voor kantoorartikelen, kassarollen en pinrollen. Wij geven advies op maat.


Snel en gratis bezorgd boven de euro. Welkom op de geheel vernieuwde website van TOKOTOKO. Nieuw in ons assortiment. Toepassingen van thermische etiketten.


Geostick levert zowel thermo topcoated etiketten als thermo-eco etiketten. Bij thermische etiketten wordt de bedrukking direct op het thermische papier aangebracht. Bij Topcoated thermische etiketten is het materiaal voorzien van een thermische coating. De afdruk wordt scherper en .

Bekijk alle product informatie hier! Chemi-thermisch papier zonder top -coating voor informatie- etiketten in een droge omgeving, zoals prijsstickers en andere detailhandelstoepassingen. Additionele informatie: Zelfklevende etiketten 56x25mm, kern (incl. hulpdopjes naar kern 12mm).


Uiteraard produceert iPB Printing ook blanco 'logistieke ' labels. Blanco- en thermolabels. Bij afnemende kwaliteit verandert het diepe zwart in grijs, in de afdruk (van bijvoorbeeld een barcode) komen hiaten, zichtbaar . Hofprint Etiketten drukt kwalitatief hoogstaande etiketten met flexodrukmachines of digitaal. Er zijn diverse materiaalsoorten verkrijgbaar o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts