donderdag 17 december 2015

Afschotisolatie pir

Te koop aangeboden pir isolatie platen om afschot te verkrijgen op het plat dak. Kort de voor- en nadelen van deze isolatie : Pir -Alu isolatie vlak heeft een hogere isolatiewaarde dan vergelijkbare diktes EPS, XPS en steenwol isolatie. Dit gegeven is tevens het grote voordeel t. Het is licht in gewicht en makkelijk te . Voor een compleet en kwalitatief dakprogramma direct bestellen en morgen in huis, naar Bouwonline.

EUROTHANE Bi-4A is een isolatieplaat met een kern in hard polyurethaanschuim waarvan de dikte varieert in de lengterichting. Update mei: Fabrikanten geven geen orderbevestigingen meer af, levertijden en hoeveelheden onbekend. De plaat is aan beide zijden bekleed met een gebitumineerd.


IKO enertherm isolatie heeft het hoogste rendement per m². ISOLATIE EN TOEBEHOREN VOOR SCHUINE- EN PLATTE DAKEN. Toebehoren: Afvoeren - Ontluchtingen - Mastiekhoek - Trim. Ieder product heeft bepaalde eigenschappen die het meer of minder geschikt kunnen maken voor de door u gewenste .

Lange levertijd niet meer voorradig. Koop direct online via onze webshop. Voor de juiste bouwmaterialen kijk je op onze website.


Wilt u afschot op uw plat dak creëren door middel van isolatie ? Dit betekent dat de plaat bijdraagt aan een . Wij leveren diverse maten en soorten afschot isolatie. Voor meer informatie en of een gepaste offerte kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld.


Handelsonderneming Berg. De voortekenen waren er al. Een wereldwijd snelgroeiende vraag in combinatie met leveringsproblemen zorgt zeker tot begin volgend jaar voor schaarste en hoge prijzen.


De alternatieven op een rij. Het laatste half jaar is de . Belangrijkste Eigenschappen.

Praktische oplossing voor regenwaterafvoer op platte daken. Geschikt voor toepassing in éénlaagse dakbedekkingsystemen. Geproduceerd zonder het gebruik. Welcome to Recticel Insulation, one of the major manufactures of insulation materials in Europe.


PIR afschotisolatieplaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts