maandag 28 december 2015

Volta limburg fietsen

Nieuw dit jaar is de toevoeging van een nieuwe afstand. De route leidt langs karakteristieke Zuid- Limburgse dorpjes en mooie klims als de Bukel, Wolfsberg en Loorberg. Behalve de diverse groene hellingen en . KOGA Beachrace Renesse zo feb.


Deelnemers van de toertocht hebben de mogelijkheid om verschillende afstanden (8 1of 150km) door het Limburgse landschap, Wallonië en de Voerstreek te fietsen.

MTB strandrace Castricum. Voor alle wielerliefhebbers is dit een . De gps file geeft een andere route,komt niet in Heerlen. Onderstaand is van de site. Volta Limburg Classic Toertocht. Deelnemers aan de toertocht op zondag april hebben de mogelijkheid om verschillende afstanden (8 1of 150km) door het prachtig Euregionaal fietslandschap te rijden.


Niet alleen het Limburgse landschap wordt aangedaan, ook Wallonie en de Voerstreek zijn opgenomen. Toertochten schieten nog steeds als paddenstoelen uit de grond.

Op zondag april mogen dan de . Zestien racefietsen van wielerploeg Nippo-Vini Fantini zijn afgelopen nacht gestolen uit het Novotel in Maastricht. De Italiaan reed de wedstrijd op zijn tweede reservefiets. Toen we wakker werden stonden er nog maar zes fietsen. Het bleek dat een aantal fietsen van het team Nippo Vini Fantini gestolen was, bij het Novotel in Maastricht waar de ploeg verbleef. Prachtig zijn de glooiende groene hellingen, de uitgestrekte plateaus en de Maasvlakte afgewisseld met karakteristieke dorpjes, de stromende beken en schitterende vergezichten.


Iedereen met een passie . Het was even vloeken bij Nippo-Vini Fantini vanmorgen. Er bleken immers zestien fietsen gestolen uit het rennershotel. Toch pakte de gedupeerde ploeg de zege.


De ABN AMRO Fietsclub organiseert samen met LEEFVitaal! Gestolen fietsen CCC Sprandi Polkowice teruggevonden. Een nachtmerrie voor CCC Sprandi Polkowice. De vrachtwagen van de Poolse ploeg is vannacht in Limburg leeggeroofd. De ProContinentale-formatie schrijft dat alle teamfietsen , en wielsets zijn . Road bike ride, Lengte 98.


Een enorme harde koers vandaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts