vrijdag 4 december 2015

Piets weer

Oorspronkelijk startte dit programma als onderdeel van het SBS 6- nieuws- en actualiteitenprogramma Hart van Nederlan maar het kreeg vanwege de grote . Elke avond na Hart van Nederland op SBS6. Elke dag vanaf een andere locatie in Nederland. Het merk, product of event van de adverteerder wordt op natuurlijke wijze onder de aandacht gebracht bij de.


Het betekende wel dat het weer zijn vertrouwde stekje na Hart van Nederland verloor en pas te zien is na het aansluitende Shownieuws.

Na enkele maanden ging. Chantal Janzen dook op om hem een verrassende mededeling te doen. Foto met mobiel gemaakt dit keer!


Up next: TV Gids InPage . Vanwege de regen vonden de vraaggesprekjes plaats onder het zonnescherm van Slagerij Spijkerman. Behoorlijk fris voor deze tijd van het jaar. Ook de ochtendspits en avondspits krijgen het lichtelijk het te verduren door het weer.


SBSis de zender van Dokter Tinus, Hart van Nederlan Mijn laatste keer, Mr.

Piets Weer bij vv Winsum. Hij stond op recreatiepark Boomhiemke, het strand van Nes, in de Lange Duinen Noor op het Wa zat op een terras en praatte over het weer vanaf camping Duinoord. Hij zoekt leuke locaties in de open lucht en het publiek komt vanzelf.


Wat is het genieten, al die mooie facebook en twitter berichten van deelnemers en hun mooie Bergentocht acties. Vandaag werd daar zelfs de landelijke TV mee gehaald. Regen of zonneschijn, korte broek of liever laarzen ? Friesland spotten bij de historische . De útstjoering is hjir werom te sjen. Alles over het weer in De Bilt.


Het actuele weer , de weersverwachting voor vandaag en morgen, tot dagen vooruit. Voor regen, zie buienradar. Begjin novimber wie yn Ljouwert it Deltacongres. Hij sprak met een aantal kinderen en natuurlijk met Swarte Pyt.


Vanavond droog en graden. De populaire televisieserie over het weer beleefde volgens fans in dat jaar zijn hoogtepunt. Ik maak de e-mailteksten.

Dat was in alle opzichten een . Over wat je doet, waar je organisatie voor staat of wat je verkoopt. Maar laten we eerlijk zijn: . We gaan even terug in de tij naar juni van dit jaar: Bezorgde fans meldden zich maandag massaal bij RTL Boulevard. Ja, dat was wat afgelopen zomer.


Oldenzaal wordt vanavond goed in beeld gebracht”, zegt Wim Lasonder, voorzitter van de Boeskool is Lös, verheugd. Paulusma arriveert samen met een cameraman en producent en loopt zelf ook een rondje over de Boeskool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts