vrijdag 11 december 2015

Toto 13 uitleg

Leer hoe je de jackpot kunnen winnen door Toto - te spelen. Op deze speluitleg pagina leggen we uit hoe ook jij dit tijdloze spelletje kunt spelen. Normaal wedden, systeem wedden, Toto - ? Er zijn veel spelopties en daarom nemen we graag even de tijd om alles haarfijn uit te leggen.


Voor Toto - stelt Toto iedere week een programma samen van topwedstrijden.

Toto zegt dat ik niet heb gewonnen met de Toto13. Maar ik heb toch wel degelijk goed? Of telt de 2de kolom niet? Je wint de jackpot alleen als je ze alle goed hebt. Toto biedt vanaf nu nóg meer keuze en spelplezier met het nieuwe spelformulier voor in de winkel.


Toto is een gokspel waarbij je de uitslagen van voetbalwedstrijden goed moet voorspellen. De voornaamste Toto spellen zijn de Toto Select, Toto , We.

Jackpot Toto - week 5: e. Ga terug naar de navigatie, het begin van de inhoud. Weet iemand hoe die TOTO - werkt? Dat soms €5is en soms wat meer of minder, varieerd hoeveel mensen er 11. Toto spelen doe ik voor de lol, je moet er vooral je hobby van maken, niet je maandelijkse inkomsten. Goe om een beetje te snappen hoe het geld verdienen via de Toto werkt, is het handig als ik eerst het een en ander uitleg over de Toto.


Ik vind het zelf bijvoorbeeld wel leuk om met verschillende vrienden Toto te spelen en dan de voorspellingen met elkaar te vergelijken. Bij Toto is het mogelijk. In juni van dit jaar won hij ook al de Toto-.


De winnaar voorspelde totaal wedstrijden goed. Dat doe je door per wedstrijd te kiezen voor een (winst voor de thuisploeg), een X (gelijkspel) of een (winst voor de uitploeg). Toto Uitleg – Toto Voorspellingen van wedstrijden met kans op € 10. Met het Toto Programma selecteert Toto wekelijks voetbalwedstrijden die jij kunt voorspellen. Als jij alle wedstrijden goed voorspelt, deel je met de andere goede voorspellers in een jackpot van € 10.


Supertoto is een spel voor poolweddenschappen waarbij je de uitslag (winst, gelijkspel of verlies) probeert te voorspellen van een aantal wedstrijden.

Het geld gaat in een pool. Er zijn wedstrijden in de Supertotoen je wordt uitbetaald wanneer je 1 1 of uitslagen correct hebt voorspeld. Kijk voor uitleg bij score. Als je denkt dat Ajax in de wedstrijd Ajax-PSV het eerste doelpunt scoort, dan voorspel je 1. Hierbij worden door Toto wedstrijden geselecteerd en van iedere wedstrijd moet je voorspellen welk team er wint. De Toto kent ook het aparte spel Toto - 13.


Je kiest dus voor elke wedstrijd uit het thuisteam, het uitspelende team of een gelijkspel. Wanneer je alle wedstrijden goed hebt voorspel dan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts