maandag 28 december 2015

Nefit storing melden

Ontdek kosteloos en binnen één minuut hoe u de storing kunt verhelpen. Foutmelding: 0U Opstartfase. De ketel is aan het opstarten.


U ziet deze code maximaal minuten tijdens het opstarten op het display. Fijn dat er geen storing is of dat het is opgelost!

Wilt u eventuele volgende storingen voorkomen of bent u benieuwd naar de conditie van uw cv-ketel, raden wij u aan een . Nefit staat voor zekerheid. Om een storing te melden , kunt u hieronder uw postcode invullen voor het juiste storingsnummer. Vanmorgen was de storing er weer, nu voor het eerst een nieuwe melding : code temperatuurbeveiliging is ingeschakeld. Deze melding nog niet eerder gehad (de vele voorgaande keren gaf de ketel geen melding en hebben we gereset.) Heeft er iemand een idee . U kunt door middel van onderstaand formulier uw storingsmelding doen.


Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Oorzaak: Bij deze melding behoort een sub code. Voor uw code in of zoek deze in de lijst met codes. Oplossing: Selecteer hieronder de bij behorende subcode. Subcodes bij deze storing.


Er zijn bij deze storing subcodes gevonden: subcode: 2subcode: 289. Geen verwarming: storing. Er wordt aangegeven op display 6C 228. Na op reset gedrukt te hebben draait hij weer. Wat betekent de aangegeven storing ? Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Als de storing blijft, neem dan contact op met uw installateur. Vermeld bij telefonisch contact met de installateur altijd: - de displaycode en de servicecode;. Geeft je CV Ketel een storing aan, dan helpen we je verder met de online storingscodehulp.


Is het een specifieker probleem of kom je er zelf niet uit, dan helpen onze monteurs je snel . Maar waar zit die bij dit type ketel? Hebben hele ketel afgezocht, maar we zien nergens .

Schrijf de displaycode op. Druk op de serviceknop en schrijf de servicecode ook op. Energielabel voor de Trendline Aquapower II Plus HRC25. In deze installatie-instructie wordt aandacht geschonken aan de installatie van de ketel en de daarbij geldende voorschriften. Bij ons bleek het te maken hebben met de nul en fase in het stopcontact.


Het exacte weet ik er niet meer van maar met het omdraaien van de stekker in het stopcontact (dus snoer naar boven ipv beneden of vice versa) was . Dat begrijpt CV Monteur Den haag wel. Deze hoog-rendement cv-ketels bieden snel warm water, comfortabele warmte en zijn bovendien gebruikersvriendelijk, energiezuinig, duurzaam .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts