vrijdag 18 december 2015

Nefit enviline tower

De EnviLine buitenunit - Split of Monoblock - wordt gecombineerd met een EnviLine Tower binnennunit. De all-in Tower binnenunit wordt geplaatst op de begane grond en is voorzien van een geïntegreerde rvs boiler met een inhoud van 1liter. Het tapwater wordt verwarmd door de warmtepomp en indien nodig. Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld.


Warmtepompen met een erg hoog rendement.

Een duurzame oplossing om uw woning te verwarmen is een warmtepompsysteem. De warmtepomp onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht, of hergebruikt restwarmte uit bijvoorbeeld ventilatielucht. Deze is te downloaden via de LINK. ENVILINE TOWER PAKKETTEN IN SPLIT- EN MONOBLOCK- UITVOERING. De buitenunits Split en Monoblock kunnen gecombineerd worden met vier verschillende soorten binnenunits: Bivalent, All-electric, Tower of TowerSolar.


Hierdoor ontstaan vier . Alle warmtepompen voor de laagste prijs. Gratis verzending bij CvKetelstunter. MEPcontent is de bibliotheek met content voor iedere MEP-engineer.

Op deze site vindt u up-to-date grafische en parametrische productinformatie die direct te gebruiken is in ieder BIM-proces. Meer informatie over handleidingen van uw Cv-ketel, thermostaat of warmtepomp vindt u bij Immens Installatietechniek! Nefit Enviline tower split 7. Het is een compacte, prima all-in- one . Aangename warmte in de winter, verfrissende koeling in de zomer!


De buitenshuis gemonteerde Split buitenunit ontrekt de warmte gewoon aan de buitenlucht. Dit gebeurt zo efficiënt dat hiermee het hele jaar door uw huis kan . Het systeem haalt energie uit de buitenlucht. Een grondbron is niet nodig.


Naast gewone buitenlucht is er alleen elektriciteit nodig om de pomp te laten draaien. TS-S Tower -solar pakket online bestellen bij Wasco (al jr. uw groothandel). Correct en snel geleverd.


Gedegen technische ondersteuning. Inclusief zonnecollectoren en zonnepanelen. Nu het volgende, via een bevriende installateur kan ik voor een relatief gunstige prijs een nefit enviline bij hem kopen.


Hij wil hem voor kostprijs bij mij installeren, zodat hij er ervaring mee kan op doen voor zijn nieuwe potentiele klanten. Nu bied nefit zowel de mono als de split unit aan. U kunt kiezen voor een warmtepomp als aanvulling op een (bestaande) cv-ketel, maar u kunt ook kiezen voor alléén een warmtepomp voor verwarming, warm water én koeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts