dinsdag 22 december 2015

Garage hoogeveen smilde

Onze werkplaats is uitgerust met modern . Autoservice Smilde is een autobedrijf dat al ruim ! Voertuigen van deze aanbieder. Een betrouwbaar adres voor een gebruikte of nieuwe auto. Onze specialisatie is met name de Japanse merken met een voorkeur voor Toyota. We hopen u ook eens te mogen begroeten op .

Radio, Niet- rokersauto , inch velgen. SaabenVolvo service Jaap Hoogeveen in Smilde heeft occasions op AutoWereld. De duurste occasion is een Saab 9-- 2. T Aero Automaat 4x met een vraagprijs van € 19. De goedkoopste occasion is een Saab 9- - S 2. Naast onze ruime aanbod aan service in de werkplaats, bieden wij ook een ruime keuze aan technisch goede occasions. Wij beschikken niet over een moderne showroom, maar al onze occasions zijn in de buitenlucht te bezichtigen.


Ook zijn de units te gebruiken als stallingsruimte voor auto , motorfiets of bromfiets. Verbouw Eigenaar Peter Hoogeveen gaat een deel van zijn showroom verbouwen om de opslagunits te realiseren.

Bekijk dan honderden beoordelingen in één overzicht. In onze showroom treft u een uitgebreid aanbod aan van in nieuwstaat verkerende occasions van alle gerenommeerde merken, uiteraard voorzien van Nationale Auto Pas. Deze kunt u in alle rust bij ons komen bekijken, natuurlijk staat de koffie voor u klaar. Als u vanuit het zuiden komt aanrijden, dan kunt u de Aaanhouden ( Amersfoort, Zwolle, Hoogeveen , Groningen ) en bij Assen de afslag N3richting Smilde nemen.


Autobedrijf Meints in Smilde voor auto occasion verkoop. De onderneming Auto Hemmes is gevestigd op . Alle occasion-dealers met het juiste auto -aanbod in Drenthe zijn eenvoudig te vinden via AutoOccasions. Autodealers in andere provincies. AutoPlein Hoogeveen , Hoogeveen , autopleinhoogeveen.


Gebros: Ijzersterk in staalwerk! De meest volledige site met ruim 66. Bekijk hier reviews, openingstijden en maak direct een afspraak. Bijvoorbeeld een kantoor- of praktijkruimte, maar ook het realiseren van een garage behoort tot de mogelijkheden.


Het perceel ligt ten zuiden van de. Voor een groter winkelaanbod kon worden uitgeweken naar bijvoorbeeld Beilen, Hoogeveen of Assen. View the profiles of people named Jans Hoogeveen.


Welkom bij Autoschade ter Veer. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het liefst wilt u dan dat alles zo snel mogelijk geregeld is.

Bij Autoschade ter Veer nemen we graag al uw zorgen uit handen. Wij regelen de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij, een vervangende auto en vakkundig herstel van de schade. Bij de boompjes komt nu de Schultestraat op de Rijksweg uit. Nu alleen voor fietsers en voetgangers, de auto `s kunnen even naar het zuiden op de Rijksweg uitkomen. Vroeger stond hier een wit huisje waar.


Fraai en rustig gelegen vrijstaande woning met garage , veranda en verzorgde tuin met vijverpartij grenzend aan bosrand. Het bouwjaar van de woning is. Renault dealer voor Zuid- Oost Drenthe.


Koekoek is een all-round garagebedrijf dat gevestigd is aan de Lindberghstraat te Hoogeveen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts