dinsdag 29 december 2015

Maico oldtimer te koop

Hallo liefhebbers te koop een oldtimer Maico GS 2enduro motor. Deze is in hele goede staat en is. Grootegast (Groningen) . De zoekertjessite voor (onderdelen van, accessoires voor, documentatie over) klassieke motoren.


Lijst met zoekertjes van klassieke Maico motoren die te koop worden aangeboden.

Te koop maico - oldtimer. Maico -4met werkplaatshandboeke t-shirt. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Electronische ontsteking. We hebben honderden Maico in voorraad! Bezoek onze website en vindt de beste prijs voor de motor die je zoekt!

Nooit op gereden na restauratie. Denk aan Benelli Laverda Triumph Honda GB5oid. Berichtdoor Jan Luyten Vr 15:54. Belgisch kampioenschap met oldtimer motoren stonden op de kalender. Wij zijn gespecialiseerd in oude crossmotoren, welke ook bij ons in de winkel te zien zijn.


Suzuki TRStreet Magic . Maico was een van de eerste Duitse merken die na de oorlog toestemming kregen motorfietsen te ontwikkelen en te produceren, wat het merk een voorsprong op de concurrenten opleverde. De eerste was een 125cc-tweetakt met een eigen motorblok. Maico maakte voornamelijk tweetaktmotoren en behaalde grote . Bent u liefhebber van oude Te Koop's? Hier vindt u alle Te Koop klassiekers en oldtimers bijelkaar.


Oldtimer maico crossmotor luchtgekoeld te koop. Omdat we zelf met Maico Twinshockers rijden, beschouwen we dit als ons hoofdmerk en we hebben dan ook veel op voorraad hiervoor. Nieuwe zuiger, cilinder, lagers, versnellingsbak, zadeltassen. Motorfiets gerestaureerd o.

Er is ook nog een 2e M250B te koop deze moet nog verder in elkaar gezet worden. Hieronder een overzicht van verschillende merken van Alle oldtimer motoren. U kunt een merk aanklikken om via meer informatie te verkrijgen over het merk. Na een tijdje in de opslag te hebben gestaan heb ik de Maico weer wedstrijd klaar gemaakt . Alles was indertijd tip top geregel van bindtouw tot winterbanden, van (Duits) geld tot koopcontracten.


Dit soort werk is iets wat ik tegenwoordig erg mis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts