vrijdag 25 december 2015

Linido douchestoel wandmontage

Linido douchestoel opklapbaar wandmontage met armleuningen. Veel producten zijn ook leverbaar in gepolijst roestvast staal. Deze kleur past bij de nieuwste trends in moderne luxe . De zitting, rugleuning en armleuningen stimuleren een actieve en ergonomische zithouding.


De ronde voorzijde van de zitting stimuleert de bloedsomloop en voorkomt rusteloze benen.

Vind linido douchestoel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Deze linido douchestoel biedt een prettige steun aan de rug en stimuleert tegelijkertijd een actieve zithouding.


De rugleuning voorkomt huidcontact met een koude en natte tegelmuur. Douchestoel Linido wandmontage. De douchestoel dient aan de wand gemonteerd te worden doormiddel van RVS bevestigings matriaal.


De wand dient wel geschikt te zijn voor muur montage.

Hier vindt u een ruime keuze douchezitjes met wandmontage van bekende merken zoals Linido en Dietz. De LinidoSolutions badkameroplossingen voor wandmontage. De Combi- lijn biedt een modulair systeem met veel mogelijkheden voor individuele aanpassingen aan de behoefte van de cliënt.


Deze lijnen komen naast de vertrouwde Linido stoelen. Montagehandleiding voor de opklapbare douchezitting met rugleuning voor wandmontage. Aidapt - douche stoel - opklapbaar - compact wandmodel - inclusief steunpoten - wit. Technische specificaties. Neemt u eens rustig de tijd om dit overzicht te bekijken.


Ophalen of laten verzenden 95 . De wandbeugel Linido Ergogrip is verkrijgbaar met een gebogen buis van graden en graden. De buiging op het einde van de beugel bevordert een natuurlijke houding van hand en pols. U kunt de beugel vastpakken zonder de vingers te . Een douchestoel is ook zeer makkelijk wanneer U door iemand anders wordt gewassen.


Wij hebben zowel douchestoelen voor wandmontage als losse douchestoelen die U bijv. Handicare Linido wandbeugel ergogrip 100cm wit kopen? U zult merken hoeveel stevigheid en veiligheid het zitje geeft tijdens het douchen.

U een groot assortiment gekleurde opklapbare douche zitjes en douchestoelen als hulp , bij onze dagelijkse persoonlijke hygiÃne, onder de douche van de merken Etac, Invacare, Linido en Sanmedi. Daarnaast neemt de douchestoel opgeklapt weinig ruimte in. Kijk voor veiligheid onder de douche . Wanneer u moeite heeft om voor een langere periode veilig in de douche te staan en wat extra ondersteuning wenselijk is, dan is een douchestoel uitermate geschikt. Op deze pagina vindt u een breed aanbod aan douchestoelen , . Opklapbare steun naast het toilet voor het veilig gaan zitten en opstaan of bij het maken van een transfer. De beugel vergrendelt automatisch … € 800.


EUROMOBILTY bvba Online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts