donderdag 17 december 2015

Google drive synchroniseert niet

Algemene problemen oplossen. Als je geen back-up van de bestanden op je computer wilt maken, kun je stoppen met synchroniseren. Je account loskoppelen Als je helemaal wilt stoppen met synchroniseren , kun je uitloggen.


Zouden het misschien bestanden kunnen zijn die een . Nu introduceert de Amerikaanse zoekgigant het gratis softwareprogramma Back- up en Sync voor Windows en macOS.

Met de software kun je niet meer slechts één standaardmap, maar meerdere mappen naar eigen keuze synchroniseren met de cloud. Ik probeer het op te lossen door onderstaande stappen uit te voeren. Er verschijnt een foutmelding en de Windows-app werkt niet meer.


Zo niet , hou je dan aan de instructies hier. Synchroniseer My Drive met je computer. Als je heel veel data hebt, is het misschien niet verstandig om alles te synchroniseren.


De eerste keer synchroniseren zal dan in elk geval veel tijd in beslag nemen.

Back-up en synchronisatie moet helaas worden afgesloten. Is niet meer terug te krijgen. Maak veilig back-ups van je bestanden. It is an ideal tool for photo sync, photo uploa music downloa document and file backup, automatic file transfer, automatic file sharing between devices,. Vergeet online veiligheid niet ! Dat hoeft ook niet , want is het perfect mogelijk zelf aan te geven welke mappen je precies in de synchronisatierondes wilt.


De drie apps kunnen geheel offline werken, waarna de app begint te synchroniseren wanneer er weer een internetverbinding beschikbaar is. Het huidige programma voor Windows en Mac synchroniseert de Drive-map met de cloud. Bestanden uit andere mappen kun je met de app niet automatisch laten back-uppen, maar dat zal met Backup and Sync dus gaan . Documenten maken en samenwerken terwijl u onderweg bent. Het wolkje staat naast het andere wolkje in die balk, dat van OneDrive.


Okee, ik weet wel dat het allemaal in de cloud plaats vindt, maar kan er geen leuker icoontje worden . Maar dit is toch niet nodig omdat ik alles backup naar mijn gmailaccount? Kan ik mijn drive verwijderen in de . Je merkt dan eigenlijk geen verschil tussen een lokale harde schijf en een zogenaamde harde schijf in de Cloud. De foto moet groter zijn dan 2pixels.

Meer informatie over ondersteunde RAW-bestandstypen. De bestanden moeten JPG-, GIF-, WEBP-, TIFF- of RAW-bestanden zijn. Vandaag constateerde ik dat de synchronisatie niet meer functioneerde maar weet echter niet of dit al op deze nieuwe Macbook, dus na het terugzetten . Het gaat enkel om de manier om de online Drive files op uw computer te bekijken of te synchroniseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts