donderdag 13 juli 2017

Aluminium lamellenwand

De Roval lamellenwanden (RovalWall), vervaardigd uit aluminium , kunnen tegen een bestaande constructie of als losstaande, niet- dragende constructie geplaatst worden. De lamelhouder waarop de lamellenwand. Het lamellenwandsysteem bestaat uit een draagstructuur waaraan lamellen worden bevestigd.


De draagstructuur draagt het volledige lamellensysteem en bestaat uit verticaal geplaatste dragers, gefixeerd op vaste afstanden door middel van bevestigingselementen. De Z-vormige lamel zorgt voor een fraai en strak design. DucoWall Basic is een lamellenwandsysteem vervaardigd uit geëxtrudeerde aluminium lamellen die direct op het draagprofiel “geklikt” kunnen worden.

Follow us on our LinkedIn page Follow us on our facebook page Follow us on Twitter . Met gevelbekleding op maat creëert u een aangenaam binnenklimaat. Renson heeft gegarandeerd de juiste producten in huis om uw comfort te optimaliseren. Voor elk bouwproject een oplossing op maat.


De Linius gevelbekleding van Renson speelt al langer in op die trend met aluminium lamellen die onzichtbaar op clips gemonteerd worden. De hedendaagse architectuur grijpt voor visueel sterke concepten geregeld terug naar een strak samenspel van verschillende soorten gevelbekleding. Bakstenen, buitenpleisters en houten of aluminium lamellenwanden gaan steeds vaker hand in hand gaan in één en hetzelfde project. Met de Linius- lamellen had Renson al een horizontale aluminium gevelbekleding in het assortiment, maar de verschillende types – onderling combineerbare – verticale lamellen en de bijhorende invullingen creëren een eindeloos aantal extra mogelijkheden voor vernieuwende ontwerpen in het .

Als lamellenwand om installaties aan het oog te ontrekken of afscherming tegen regen. Eenvoudig en snel te monteren door kliksysteem. Z vormige lamel met een stap van mm, hoge doorlaat.


Opnameprofiel uitlijnen en vastzetten op een dragerprofiel. Lamellenwand van MDF in aluminium kleur. Mato, een product van Alu -Coating, staat voor aluminium gevelbekleding op maat. Mato geeft een moderne toets aan je gebouw.


De aluminium lamellenwand Linius van Renson bijvoorbeeld kan ook in een akoestische uitvoering geleverd worden. In winkels worden lamellenwanden veel gebruikt om producten te presenteren. Aluminium wordt toegepast als lamellenbekleding van gevels. In de aluminium profielen komen haken, pennen en beugels te hangen waaraan de producten vervolgens kunnen worden opgehangen.


En doordat je de beugels overal kunt hangen ben je lekker . Afmetingen: B1x H1x Dcm. Dit Artikel kan alleen afgehaald worden ! TRADE BAZAAR ONLINE GROOTHANDEL ! Gratis Verzending Geen Minimale Afname !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts