vrijdag 28 juli 2017

Elro thermostaat kt100 prijs

Elro KT1Klokthermostaat. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs ! Bekijk het ruime assortiment van o. Koop of Verkoop thermostaat elro kt1op Marktplaats.


Vind elro thermostaat op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Vind thermostaat elro op Marktplaats. In verband met aanschaf nieuwe cv ketel overbodig deze programmeerbare thermostaat kt 100. Boekje met de gebruiksaanwijzing aanwezig. Kan gebruikt worden zowel om te koelen als te verwarmen.


Reageer op deze vraag Misbruik melden. Wij hebben ook deze thermostaat. En alles staat goed ingesteld maar het wordt . Omdat u de thermostaat verwijderd heb gaat deze ketel automatisch branden.

U heeft er een modulation thermostaat op gehad. Kijk toch aan de voorkant moet. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder? Vul dan hier een verzoekje in.


In de gebruiksaanwijzing van de verwarmingsthermostaat ELRO KT1staat o. Druk eerst op het zonnetje en daarna op Temp. De temperatuuraanduiding knippert nu. Door weer op het zonnetje te drukken zal de steeds de temperatuur met graden . COM aansluiting en NO aansluiting. Een bruine, blauwe en zwarte.


Als ik de bruine en de blauwe aansluit slaat de stop door. Ik zou gewoon een thermostaat kopen die hiervoor geschikt is. Deze nieuwsbrief is vrijwel helemaal gewijd aan de prijswinnaars van de ELRO foto-actie.


Programmeerbare thermostaat - KT1(partij).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts