donderdag 27 juli 2017

Intergas prestige storing

Heeft u een storing aan uw Intergas CV-ketel? Wij hebben de meest voorkomende storingen inclusief oplossing voor u op een rijtje gezet! Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen. De Intergas Prestige is voorzien van het CE keurmerk en de Gaskeur labels HR, SV,.


Het CWtoestel is geschikt. Indien zich de volgende eenvoudige storingen aan het toestel voordoen dan kunnen deze als volgt opgelost worden.

Bij herhaling of andere storingen dient u altijd contact op te nemen met uw installateur. Ik heb volgende probleem met mijn intergas prestige. Op het moment dat ik mijn warmwaterkraan open draai wordt het water warm en wordt steeds kouder.


Storingscode Prestige HR. Omschrijving: Sensorfout S1. Heeft ketel Prestige van Intergas een probleem? Wanneer het rode lampje boven de reset toets brandt is er storing opgetreden.


In het service display verschijnt dan een storingscode.

Reageer op deze vraag Misbruik melden. Onze Prestige verwarmingsketel maakt een bromgeluid en staat veelal op = Blokkering. Hoe heffen we deze blokkering op? Het wordt niet aangemerkt als storing.


Al geprobeerd: thermostaat lager zetten (werkt mede op buitenvoeler), radiatoren open ( uiteraard), enz. De service toets kan alleen door de installateur gebruikt worden om de installateurinstellingen te controleren. De storingscode Intergas HRE cv ketel staan hieronder in het tabel.


De betekenis en de oplossing van de storingscode die u heeft. Voor het verhelpen van een storing adviseren wij u om een erkende Intergas installateur in te schakelen als u er zelf niet uitkomt. U kunt een erkend installateur vinden door . HR-ketels van Intergas zijn bovendien minder storingsgevoelig doordat de ketels geen 3-wegklep hebben, maar een dubbele wisselaar.


De CWis geschikt voor de grootste huizen en. De Prestige CWis het absolute topmodel van Intergas. Met een CW6-classificatie kan de ketel iedere. En alle kosten van onderhou storingen en service zijn volledig gedekt.


Kopen inclusief installatie . Hiermee heeft u direct beschikking over grote.

CV ketel installateur van o. Remeha, Vaillant, Nefit en Intergas. Bent u op zoek naar een. Noord-Holland boven Amsterdam.


Wij hebben voor storing eerst de ontstekingsunit vervangen dit hielp niet. Later de onstekingspen de rode isoneer kabel. Samen met de ontstekingsunit vervangen. Bekijk hieronder waarom we Intergas adviseren en welke verschillende type Intergas cv-ketels u bij ons kunt huren of kopen. Wil je weten wat anderen van de Intergas Prestige CWvinden?


INTERGAS , typen ketels:. Controleer bedrading op breukVervang S1Stromingsschakelaar blijft hangen ( storingscode 11) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts