maandag 17 juli 2017

Nassenheider verdamper

Die ver- damper bevat papier als verdampmateriaal. Wie heeft ervaring en weet waar men deze uitbreidingsset kan vinden. In Baden-Württemberg en Bayern worden b. Omdat september de periode is waarin winterbijen gevormd worden, adviseren wij . Maar de werkwijze voor beide apparaten is gelijk.

Bij de laatstgenoemde is de druppelaar ook weersafhankelijk, dus hiermee voorkom je problemen bij sterke temperatuurstijgingen. Deze week kent een stabiele weersvoorspelling . Toelichting op dit filmpje kan gevonden worden op de -website Imkerpedia, in het onderwerp. Ontwikkeld voor het continu verdampen van mierenzuur.


Uit te breiden met opzetstuk horizontaal. Aansluitend aan de behandeling volgde een vaststelling van. Het behandelingssucces bij het verdunde mierenzuur bedroeg gemiddeld 8 en. De verdamper bestaat uit een reservoir ( inh.


2ml) van waaruit het mierenzuur via een kartonnen lont gelijkmatig verdampt.

De oppervlakte van de lont bepaalt de verdampingssnelheid. Begin altijd met de korte lont. Schroef de verdamper in een leeg raam vast. Losse doekjes voor Fam verdamper. Voeg toe aan winkelwagen.


Nassenheider mierenzuurverdamper. Mierenzuur verdamper ron 10. Liebig kartonnetjes per st. Het effect van deze verdamper is zo groot, omdat de verdamping van mierenzuur langzaam en . Chemische varroabestrijding. Als oplossing te gebruiken als verdampingsmidden.


Totaal dus bij een volk op broedkamers 1ml. Alle bestellingen kunnen ook afgehaald worden in onze winkels. Zie de contactpagina voor de adressen. Wanneer u de bestelling afhaalt, bespaart u verzendkosten.


Webshop home Productinformatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts